Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy reagálnatok le,ha a 22...

Hogy reagálnatok le,ha a 22 éves lanyotok( par eve Angliában el,hazajott latogatoba) nem menne veletek csaladi fotózásra?

Figyelt kérdés
2020. nov. 30. 22:23
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
92%
Magam se mennék ilyen baromságra.
2020. dec. 1. 06:29
 12/21 anonim ***** válasza:
89%

Megkérdezném, hogy de miért nem akar jönni?

Gondolom van oka rá.

Egészen onnantól, hogy másokat is szeretne meglátogatni, odáig, hogy marhaságnak tartja az egész műszeretetes családi fotózkodást

2020. dec. 1. 07:01
 13/21 anonim ***** válasza:
85%
én meg tudom érteni, én sem szeretem, ha fotóznak
2020. dec. 1. 09:20
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Én azt se értem, mi az, hogy családi fotózkodás. Manapság mindenkinek van digitális fényképezőgépe ill. okostelefonja, tehát bárki bármikor tud fényképet készíteni. Ha együtt a család pl. egy születésnap ünneplésekor, akkor készül is néhány fénykép (leginkább a gyerekekről).

De mi az, hogy családi fotózkodás? Elmennek a fényképész műtermébe családilag, szépen felöltözve? Létezik még ilyen? Családunkban ez kb. 70-100 évvel ezelőtt volt divat!

2020. dec. 1. 09:28
 15/21 anonim ***** válasza:
95%

Jajj imádom ezeket a családi műtermi fotózásokat.

Ismerőseim is csinálják ezt, kirittyentik magukat, happy face, aztán mindenki tudja, mi folyik a háttérben.

Erőltetett marhaság.

2020. dec. 1. 09:32
 16/21 anonim ***** válasza:

Igaza van.Viszont külsöleg nem változott meg és azért nem akar fotózkodni?

Mégis mit mondott miért nem akar?

2020. dec. 1. 12:51
 17/21 anonim ***** válasza:
Megkérdezném, hogy miért nem akar jönni. Márcsak, hogy tudjam, hogy legközelebb milyen programot szervezzek, amin szívesen részt vesz.
2020. dec. 1. 21:03
 18/21 anonim ***** válasza:
49%
Utólag egy ilyen fénykép szép emlék. Nem leszünk újra 22 évesek, s ki tudja meddig élnek szeretteink? X év után nem lesz családi emlékképe, amit nézegethetne.
2020. dec. 4. 05:56
 19/21 anonim ***** válasza:
34%
A másik ez a túlzott egoizmus, önzés. Csak az én akaratom legyen meg!? Ha én nem szeretem a fotózkodást, nem szeretnék rajta lenni, attól még hozhatok ennyi áldozatot a családomért. Szomorú lenyomata ez az emberi önzésnek, a szeretet hiányának, a család összetartó erejének elmúlásának.
2020. dec. 4. 06:02
 20/21 anonim ***** válasza:

Zsolt, azért nem 1900-ban vagyunk, hogy ha kimarad ebből fotózásból, nem lesz családi képe, a mai világban ez erős túlzás.

Az érem másik oldalát nézve, az adott szituáció is előfordulhat: a család részéről is önzés lehet, hogy az érintett megkéri, hogy ne töltsenek fel róla képet, de semmibe veszik a kívánságát.

Nem kéne ítélkezni néhány szóból kiindulva.

2020. dec. 4. 16:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!