A nagyapám és az apám is verte a családját, emiatt undorodom a férfiaktól. Ez orokre így marad, vagy lehet rajta változtatni?
Már rajottem, hogy kollektíven undorodom a férfi nemtől es tudom, hogy emiatt van. A nagyapámat es az apámat is meg tudnám ölni, gyűlölöm őket, le tudnám oket hányni, azért amit csináltak. Az anyámat mindkettő megverte, az apám volt, hogy véresre, a szemem láttára... nem is tudom hogy várja el az élet, hogy ezek után normális legyek.
Leszbikus nem lettem es fizikailag tudok is vonzodni a férfiakhoz, de akkor is undorodom a férfi nemtől. Lenezem őket es a női nemet felsőbbrendűnek érzem. Néha még a férfiparfümtől is rosszul vagyok. TUDOM, hogy nem minden férfi az apám es a nagyapám, de nem tudom kiolni magamból ezt az érzést. Utálom magam, amiért az apámat nem jelentettem fel gyerekként. Másrészt, ha összejönnek valakivel, tudom, hogy egy ilyet vonzanék be... vagy próbáljak meg leszbikus lenni?
Nem jó az általánosítás, ne higgyél abban. Hogy a nők ilyenek, a férfiak mind olyanok.
Majdnem azt képzeled, írod mintha az összes férfi verné párját. Nagyon nagy trauma amit átéltél, és mintha egy másik férfin akarnád megbosszulni. Ez biztosan rosszra fog vezetni téged.
Ez valóban nem jó indulás párkapcsolatnak, de hinnéd kell abban, hogy egy férfi előtt is elmondhatod ugyanezt, ne titkolozz, mindenki szereti azt aki őszintén tud beszélni érzelmeiről.
A baj ott szokott kezdődni, amikor az őszinteség nem vezetett eredményre, és beindulnak a titkos játszmák. Na az aztán a másik kiboritó dolog.
Elmondom a titkot. A férfiak nagyon nagyra értékelik ha női partnere őszinte. Szerintem vannak olyan emberek akiknek eszükbe se jut őszintén felelni, trükkök, hamiskásság van minden mondataikban.
Te nem ilyen vagy. Merdd megbeszélni majd leendő férfipartnereddel... De ehhez idő kell és családi béke...
Nyugodj meg, a férfiak is undorodnak az olyan nőktől, mint te.
Rád nincs gyógyír, ajánlom az erdő sürűjét, tanyát, stb, csak élő emberek közelébe ne menj.
Te nem is akarsz javítani a helyzeteden, ráadásul egy végtelenül agresszív beteg is vagy, nő létedre.
1-eske meg lebukott, sejtettem én hasonló pszichopata nők hergelik a felnőtt kategória látogatóit, kérdezőit.
Betegek, a világot kéne tőletek megszabadítani....
Ahogy olvasom a reakcióid, ne is akarj belemenni semmilyen kapcsolatba, de még macskát se tarts.
Nagyon súlyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!