Hogyan tudhatnám meg, hogy ki az édesapám?
Sziasztok! Hogyan tudhatnám meg, hogy ki az édesapám?
8 éves koromig anyám nevelt, majd az öcsémmel együtt (az öcsém és én külön apától vagyunk, ő tudja ki az apja) nevelőszülőkhöz kerültünk, 13 éves voltam mikor intézetbe adtak minket, mindig is kíváncsi voltam hogy ki lehet az apám de a mai napig semmit se tudok róla. Anyámat ismerem, van kapcsolatunk de nem olyan amilyennek kéne lennie! Most így 24 évesen már el jutottam odáig, hogy szeretném tudni ki a vérszerinti apám, még ha nem is lesz kapcsolatunk egymással. Anyám nem mondja meg ki az apám. Nem tudom, hogy miért! Sokszor azon töprengek, hogy az is lehet még ő sem tudja. Hogy miért? Gondolom véletlen becsúsztam anno. Nem szeretném anyám életét részletezni, szerintem a leírtakból lehet sejteni, hogy nem egy hétköznapi anyuka. Szóval a kérdésre visszatérve van mód rá, hogy kiderítsem ki lehet az apám? Kiinduló pont sajnos nincs, mert anyám semmit se mondott róla! Köszönöm aki válaszol!
Ha anyád sem tudja, akkor azért elég kicsi esélyed van rá, hogy kiderítsd. Főleg így, 24 év távlatából. Esetleg egy magánnyomozó irodát megkérdezhetsz, de ha vállalják is, nem lesz olcsó.
Miért olyan érdekes ez már? Ami gyerekkorodban elmaradt, azt úgysem tudod bepótolni. Szerintem csak az a fontos, hogy levond a tanulságokat, és a te gyereked már ne járjon így.
Amikor ki jöttem az intezetből, 18 évesen nem kaptam semmilyen papírt az igazolvány és bizonyítványon kívül. Nincs anyakönyvim! 2. válaszoló
Nem is a gyerekkoromban elmaradtakat szeretném bepotólni, csak szimplán érdekel, hogy ki lehet az apám! Köszönöm a válaszokat!
Ha meg megse az apad lenne a szuletesi anyakonyviden, akkor meg megkeresed ocsed apjat es tole megkerdezed ki lehet szerinte a te apad.
En is tudom az elottem meglevo hazastars osszes szennyeset, kinek ki az apja. Szoval valoszinu ocsed aojanak is valamit cska elkotyoghatott edesanyad es azon a vonalon talan elindulhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!