Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tudnék elmenekülni...

Hogy tudnék elmenekülni valahogyan otthonról?

Figyelt kérdés
A szüleim nagyon rosszul bántak és még mindig bánnak velem. Ha valakit esetleg érdekelnek részletek, megírom privátban szívesen. A legnagyobb baj, hogy csak másfél év múlva töltöm be a 18-at és addig nem igazán tudom, tudnék-e egyáltalán tenni valamit. Legyetek szívesek, segítsetek, mert nagyon rossz ez így.

2020. nov. 26. 11:28
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
79%
Tegnap is megkérdezted, kaptál válaszokat.
2020. nov. 26. 12:15
 12/38 anonim ***** válasza:
2020. nov. 26. 12:17
 13/38 anonim ***** válasza:
93%
Részletek nélkül, ez minden tini problémája, ide kiírhatnád a problémát az azonosíthatóság nélkül. A gyámhatóság, családsegítőhöz lehet fordulni, de ez sokszor csak még rosszabb helyzetet teremthet...
2020. nov. 26. 12:29
 14/38 anonim ***** válasza:
16%
Keress egy FÉRFI partnert!
2020. nov. 26. 13:02
 15/38 anonim ***** válasza:
94%
Mi a valós probléma, az ami a linkelt kérdésben van, vagy másvalami?
2020. nov. 26. 13:15
 16/38 anonim ***** válasza:
39%
Én amondó vagyok, hogy hiába bánnak veled rosszul még mindig jobb, mintha az utcán élnél a hidegben főleg most a k. vírus miatt.
2020. nov. 26. 13:51
 17/38 anonim ***** válasza:
19%
Írj
2020. nov. 26. 14:13
 18/38 anonim ***** válasza:
85%

17.-nek.

Minek írna neked? Hogy elszöktesd, eladd vagy futtasd? Cigó strici-e vagy?

2020. nov. 26. 14:15
 19/38 A kérdező kommentje:

Sziasztok

Köszönöm, hogy segíteni próbáltok nekem.

Be vagyok zárva otthon, nem mehetek sehova, elvették mindenemet, a telefonomat, a rádiómat, sőt még bizonyos könyveimet is, amikről tudják, hogy szeretem őket olvasni. Időnként szoktak pofozni, sőt anyám rugdosni is szokott. Ha ilyenkor lefogom, elkezd hisztizni apámnak, hogy én őt "agyonverem", aki ilyenkor rendszeresen leordítja a fejem. Próbálnak elzárni a külvilágtól mindenhogy, igazán jó, közeli barátom csak egy van, tőle is elzártak, azt sem engedik, hogy üzeneteket küldjek neki. Ennek érdekében bármire képesek. Nem engedik, hogy legyen instám, csináltam egy profilt, de megtalálták és kényszerítettek, hogy töröljem le. Azóta csináltam egy újat amiről nem tudnak, ha gondolod írhattok ott is (privátban elküldöm akinek kell). Törvénybe ütköző dolgokat nem csinálnak, nem isznak, cigiznek, vagy drogoznak, de ez az élet így borzasztó.

2020. nov. 26. 14:19
 20/38 A kérdező kommentje:
A linkelt kérdést nem én írtam ki.
2020. nov. 26. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!