Miért akarnak minket szétszedni? Mit tudok tenni, hogy
javuljon a helyzet?
Figyelt kérdés
Az van, hogy anyum szinte tiltja az utóbbi időben a barátomat. 10 hónapja vagyunk együtt és a kapcsolatunk sok megrázkódtatáson ment már keresztül. Kb az elmúlt 1-2 hónapban szinte minden nap, azt hallgatom, hogy nem nekem való és jobbat érdemlek. Párom diszgráfiás és anyáék ezt is elkezdték hajtogatni nekem, hogy a gyerekeink is ilyenek lesznek. Erre csak annyit tudtam kinyögni, hogy pont olyanok lesznek mint apa gyerekei. Mivel apum is diszgráfiás. Mostmár odáig fajult az égész, hogy napi fél órát találkozhatunk, nem aludhatunk már együtt és a telefonomat is figyelik és lecsesznek ha vele beszélek. De ha az egyik osztálytársammal, lehet ez fiú vagy lány nem szidnak le. Ez természetes, hogy beszélek velük. Régen anyával megtudtam beszélni mindent, most meg megromlott a kapcsolatunk is. Nem tudom mit tudok az ellen tenni, hogy ez javuljon?! Sokszor hallani sem akar rólam. Viszont a másik 2 tesómmal telejsen jól el van.
Najó lowkey pedofil a srác. Nem sértésből. Szerintem ez zavarhatja anyukádat, elmondta valamelyik barátnőjének az meg biztos úgy vélte hogy rossz eza korkülönbség és valahogy hatott anyukádra, én ezt látom logikusnak ha 1ről a 2re változott meg.
2020. nov. 23. 14:46
12/27 anonim válasza:
Ja, akkor a korkülönbség miatt.
Ami jelen esetben nem jogos (én nem akadnék fönn rajta), de elég sokan fönnakadnak rajta.
De az elején még nem zavarta ez anyukádékat?
2020. nov. 23. 14:46
13/27 anonim válasza:
Próbáld meg valamelyik tesódat rávenni arra hogy kérdezősködjön finoman anyukádnál hogy mi változott. Vagy konkrétan kerekperec kérdezd meg te hogy mi baja van
2020. nov. 23. 14:49
14/27 anonim válasza:
Szóval kb. 15 éves voltál, amikor összejöttetek, a barátod meg 22... hát nem csodálom, hogy a szüleid féltenek téged. 7 év korkülönbség nem gáz, ha huszonévesek vagytok már, de amikor az egyik fél még csak 15-16, akkor nagyon húzós... Tapasztalatból mondom. Engem is megfűzött anno egy huszonéves srác, amikor még gimis voltam. Mi 2 évig voltunk együtt, de csávókám totál kontrollmániás volt, nekem meg eleinte fel se tűnt. Védekezzetek és ne hagyd, hogy manipuláljon.
2020. nov. 23. 14:50
15/27 anonim válasza:
Goldmund73. Már hogyne lenne jogos a fennakadás? Mikor a srác már felnőtt ember a kérdező meg gyerek, testileg és agyilag is nagy a külömbség. Lehet, hogy érettebb 16 éves de akkor sem úgylátja a dolgokat, erre példa a 14-es válaszoló is. Egy NORMÁLIS felnőtt ember nem kezd 18éven aluliakkal
2020. nov. 23. 14:55
16/27 anonim válasza:
Na igen... amelyik huszonéves srác ezt csinálja, az direkt van, és azért teszi, mert tudja jól, hogy a 15-16 éves lányok a 0 élettapasztalatukkal könnyen manipulálhatóak. Lásd fent. Egyik barátnőm is beleesett ugyanebbe a hibába, de ő még jobban megszívta.
2020. nov. 23. 15:00
17/27 anonim válasza:
Nos, ezek szerint korkülönbség a problémájuk
2020. nov. 23. 15:00
18/27 anonim válasza:
Hát, nem tudom.
Anyukám 17 éves volt, mikor apukám 26 évesen udvarolni kezdett neki. Hagyományos paraszti család volt mindkét oldalon. Nem volt probléma a korkülönbség. Azóta megvolt az aranylakodalmuk. Talán ezért is vagyok elfogadó ezzel a korkülönbséggel.
2020. nov. 23. 15:26
19/27 anonim válasza:
Goldmund, ne haragudj, de te se most voltál gyerek! :D Más világ volt. Akkor elfogadott volt korán házasodni meg miegymás. Nekem is 19 évesen házasodtak a szüleim idestova harminconkevés évvel ezelőtt, most mégse az a módi már.
2020. nov. 23. 15:32
20/27 A kérdező kommentje:
Biztos nem a korkülönbség az oka. Már amikor elkezdtek engem foglalkoztatni a fiúk akkor anyukámmal tudtam még beszélgetni. Ez körülbelül egy éve lehetett az akkori "barátom" velem egyidős volt, nos ő tényleg arra hajtott, hogy ágyba vigyen. Akkor a szüleim már megmondták, hogy én valószínűleg idősebbet fogok magamnak találni. Hozzá teszem a jelenlegi barátom, nem erőltette a szexet sem ami problémát okozhatna. Mindig megvárta azt, hogy bele egyezek-e és ha én nem akartam valamit akkor nem erőltette. Anyumékat tényleg nem zavarja a korkülönbség, mert ezt kérdeztem is tőlük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!