A szüleim őt jobban fogják szeretni nálam is?
Figyelt kérdés
A bátyámnak kisfia születik, tehát a szüleim nagyszülővé válnak. Én is várom a pici érkezését, de vajon a picit jobban fogják majd szeretni nálam a szüleim? 17 éves vagyok.2020. nov. 22. 01:25
1/29 anonim válasza:
Nem jobban mint,annak idején téged
2/29 anonim válasza:
A kicsi az első.Vagy te nem így gondolod?
3/29 anonim válasza:
Nem jobban fogják szeretni, hanem másként...
4/29 anonim válasza:
A figyelem rá fog terelődni. De ettől még téged nem szeretnek majd kevésbé.
5/29 anonim válasza:
De ugye nem irigykedsz már előre
6/29 anonim válasza:
Kérdezd meg tesódat,hogy mikor te érkeztél,mi volt?
7/29 anonim válasza:
A 2-es vagyok.Aki lepontozott,nagyon remélem csak valamit félreérthetett,máskülönben NEM lennék a helyükben...(de amúgy sem)
8/29 anonim válasza:
Most már külön érdekel,hogy hogy is gondolják.A szüleik minek foglalkoztak velük,ha foglalkoztak,és miért nem inkább saját magukkal.
9/29 anonim válasza:
Kedves Kettes!
Nem a kicsi az első, hanem egy ideig érthető módon ő lesz a középpontban. Te gyakorlatilag azt mondtad, hogy mindent a gyerek alá kell rendelni. Ami igaz, csak nem a kérdező szüleinek (vagyis a nagyszülőknek) hanem a baba szüleinek.
10/29 anonim válasza:
Ezt nem hiszem el!Egy újszülöttre féltékenykedni?Kérdező.Ha majd neked lesz gyereked,akkor is felteszed majd a kérdést?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!