Ha babaként betettek a kórházba, az inkubátorba (lemondtak rólam a vér szerinti szülők), és ugye utána örökbe fogadtak, akkor hogyan tudnám kideríteni, hogy kik a vér szerinti ,,őseim”?
Ennek már 16 éve. Pár órás voltam, amikor megkaptak a szüleim. Hogyan tudnám kideríteni a vér szerinti szüleim kilétét? Ha jól hallottam DNS alapján rákeresnek, hogy kikkel egyezik vagy hasonló és akkor valahogy meg lehet találni őket? Valaki hasonló cipőben nem járt? Tippek? Tanácsok?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
48as attol meg hogy nincs dns tesztes mod arra hogy kideruljon ki szulte, mas modon meg kideritheti. Nyilvan minimális az esely ra de ha valaki ismer valakit aki 2004korul orokbeadott egy babat az egy halvany remenysugar lehet.
Egyaltalan nem igaz hogy pl a legalja nep az aki odaviszi inkubatorba. Szerintem aki kepes inkubatorba tenni egy gyereket az annyira ostoba nem lehet. Siman lehet hogy egy ketsegbeesett tinirol van szó, aki mondjuk molettebb volt es eszre sem vette hogy a terhes, vagy a szulei annyira sem foglalkoztal vele hogy ok eszrevegyek a lany meg titkolta. Eleve csak a nagyvarosok korhazainal van inkubator igy jo esellyel nem egy putriban szuletett a kerdezo es vittek el kocsival az elso inkubatorig..
Állandóan ezt a DNS cuccot hajtogatod, pedig már senki nem beszél róla.. Mint valami hülyegyerek..komolyan
A DNS csak egy ötlet volt. Nem mondtam, hogy mindenképpen azzal akarom megtalálni. És előtted már írták, okoska.. De nyugodtan fogalmazd meg egy századik féle formában is, hogy idióta vagyok és a DNS-es verzió nem működik.. Tiszta költő vagy, de tényleg! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!