Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha babaként betettek a kórházb...

Ha babaként betettek a kórházba, az inkubátorba (lemondtak rólam a vér szerinti szülők), és ugye utána örökbe fogadtak, akkor hogyan tudnám kideríteni, hogy kik a vér szerinti ,,őseim”?

Figyelt kérdés

Ennek már 16 éve. Pár órás voltam, amikor megkaptak a szüleim. Hogyan tudnám kideríteni a vér szerinti szüleim kilétét? Ha jól hallottam DNS alapján rákeresnek, hogy kikkel egyezik vagy hasonló és akkor valahogy meg lehet találni őket? Valaki hasonló cipőben nem járt? Tippek? Tanácsok?

Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!

#baba #örökbefogadás #szülőkeresés
2020. nov. 17. 22:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
91%

Nyuszika, szerintem fuss neki még egyszer ennek a kérdésnek, és próbáld értelmezni a válaszokat is.

És javaslom, az öntudatod ne legyen nagyobb mint az eszed.

2020. nov. 18. 09:59
 22/82 anonim ***** válasza:
97%

"30 éve,hol volt inkubátor, a kórház ajtajában?"

Hol írt 30 évet? Azt írta, 16 évvel ezelőtt történt.

2020. nov. 18. 10:03
 23/82 A kérdező kommentje:
Aki azt írta, LEHET TUDJA KI SZÜLT, ÍRJ PRIVIT, KÉRLEEK!
2020. nov. 18. 10:04
 24/82 anonim ***** válasza:
80%
Kamu kérdés,ezt a kérdező reakciójából gondolom.
2020. nov. 18. 10:14
 25/82 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :)) Ez amúgy téged minősít..hogy akkor ezek szerint egy butuska kislánynak ilyeneket írogatsz, névtelenül.. Ennyi telik ki tőled! :D Nevetséges, hogy te nevezed magad intelligensnek. Leírtad ezt a kommenetet, és most, mivel vagy előrébb??!! Csak mosolygok és sajnálom, hogy léteznek ennyire szánalmas emberek.
2020. nov. 18. 10:18
 26/82 A kérdező kommentje:

Aki azt gondolja, hogy kamu, az ne is fecsérelje az idejét kamu kérdések megválaszolására.. Minek írsz? Nem segítesz, csak provokálsz!

Jelentem és le is pontozom az összes felesleges, csak veszekedni akaró kommentet innentől! Menjetek más kérdése alá! :))

2020. nov. 18. 10:21
 27/82 A kérdező kommentje:
Milyen érdekes, hogy egyeseket, akik negatív kommentet írtak, nem fogadnak privát üzit és jelenteni se lehet őket. Ezek szerint tisztában vannak azzal, hogy s*ggfejek.. Jaj de jó!
2020. nov. 18. 10:23
 28/82 A kérdező kommentje:
ÍRJ privit, kérlek!! Aki azt írta, lehet tudom ki szült
2020. nov. 18. 10:24
 29/82 anonim ***** válasza:
92%
Megértem, hogy megvan benned az igény, hogy megtaláld a szüleidet, de aki egy kórházi inkubátorban helyezett el, annak az volt a szándéka, hogy soha ne találd meg, tehát ő nem akarja. Ezt el kellene fogadnod. Nem az az igazi szülőd, aki felelőtlenül a világra hozott, hanem aki felnevelt, enni adott, ápolt, amikor beteg voltál. Egyébként valóban 6 hétig meggondolhatja magát az, aki elhelyezett az inkubátorban, tehát messze nem voltál pár órás vagy pár napos, amikor örökbe adtak.
2020. nov. 18. 11:35
 30/82 A kérdező kommentje:

Had tudjuk már jobban, légyszike! Lehet most így van, akkor nem így volt.. :)) Ismeretlenül átírják itt az életemet, meg megmondják mit ne csináljak... Az ilyenek ne írjanak! Nem érdekel, ha azt gondolod nem jó ötlet, érted?? NEM ÉR-DE-KEL!! Olvasd el újra, addig, amíg fel nem fogod..

Utoljára kérek mindenkit, ne is fáradjon, mert nem fogok rá hallgatni és nem is érdekel! Aki meg ez után is próbálkozik, egyszerűen fogyatékosnak fogom titulálni és ignorálom, köszönöm!

2020. nov. 18. 11:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!