Anyámnak mi a gondja?

Figyelt kérdés

Esküszöm idegileg kicsonal az utóbbi időben!

Kormos vagyok és néha mellete pedokurozni is szoktam. Mindig szól, hogy írjam be jönne a kormwit megcsinált át i. Jó semmi gond persze. Ezért tud szólni ma beállított nagy puffogva és gyulodva, hogy a körmeit meg tudom csinálni pedokurozni pedig 2 Keve nem nyúltam hozzá. Én kérdeztem tőle, hogy szóltál, hogy kéne vagy jönnél? Nem, erre majd ő el megy pedikuroshoz. Mondom me jel akkor, nekem kell futni utánad? Ezért tud szólni akkor a masikert miért nem? Annyira össze vesztünk meg a karácsonyi ajándékot amit vettem neki hozzá vágtam mert e gém ne baszogasson az ő hulyesegeit miatt elég volt belőle. Most engem néz le gunyolodik, szívem szerint két nagy pofont csacartam volna le neki.normlis? Mi van itt az bérek kel?

2020. nov. 16. 13:50
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:
Az, hogy nekem van e barátnőm vagy nincs ahoz semmi közöd! Nem én vagyok az első és az utolsó aki ki ír akármilyen kérdést! Szalj magadba aranyom! Neked nincs haverod, hogy inkább azzal irkalj mint ide valaszolgass?
2020. nov. 16. 14:20
 12/37 anonim ***** válasza:
56%

1. Tanulj meg írni és fogalmazni ( vagy a lóbaxó kormodtol nem sikerül?)

2. Hány éves vagy he? Költözz el ha nem tetszik valami, fizetsz a rezsibe? Nem mi?

Tavasszal a covid miatt amikor nem tudtál dolgozni gondolom jó volt hogy anyád tartott el?

3. Én meg úgy vissza vágtam volna hozzád az ajándékot, hogy nyakad ketté állt volna!

4. Időd lett volna megcsinálni?. Ha igen fájt volna? Másrészt ha nem lehet normálisabban is elmondani, hogy bocsika de nem majd x időben

2020. nov. 16. 14:21
 13/37 anonim ***** válasza:
34%
Kerdezo, es mi azt honnan a francbol tudjuk, hogy anyad egy mergezo energiavampir? Mert errol nem irtal, arrol se, hogy lekhurvazott, stb stb. Nem elunk veled. Bar attol meg nem dobalunk masokat, ez nagyon gyerekes volt, de elhiszem, hogy ez volt az utolso csepp a poharban. Szakitsd meg akkor vele a kapcsolatot es kesz, nem kell elturnod a megalazast.
2020. nov. 16. 14:22
 14/37 A kérdező kommentje:

13 te miből veszed hogy vele élek egyáltalán? Olvastál bármi hasonlót? Kétlem!!!

2jooo tudom az írás... Fogalmazás... Itt mindenki nyelvtan, magyar irodalom tanár tudooom, én kérek elnézést ;)

3 tavasszal a kovid alatt is ugyan úgy dolgoztam mint előtte, ne magadból indulj ki kérlek szépen és ne vetitsd ki másokra a pocsék életed drága 😊

2020. nov. 16. 14:27
 15/37 A kérdező kommentje:
13 megegyszer olvasd el és utána írj. De látom nagyon frusztrált vagy 😊🐵
2020. nov. 16. 14:28
 16/37 anonim ***** válasza:
68%

Nekem nincs pocsék életem.max neked ha így viselkedsz ;) én dolgoztam covid alatt mellesleg tudok normálisan írni is :)

Most már tudjuk miért cseszeget anyád, talán magadba kellene nézni aztán rájössz. Saját anyàddal így viselkedsz...

2020. nov. 16. 14:32
 17/37 anonim ***** válasza:
81%

Én anyád helyében lehet rád borítottam volna a körmös asztalkádat 💪💪💪

Kulturális viselkedés nálad is nulla meg az IQ szinted vetekszik egy sültkrumplijéval!

2020. nov. 16. 14:35
 18/37 anonim ***** válasza:
86%

Meghallgatnám a másik felet is!

Azt írod az " utóbbi időben" viselkedik így. Előtte nem volt gond? Neki nem lehet baja?

Ha nem tetszik, hogy nem a te véleményedet osztjuk akkor minek írsz ki kérdést?

Most nincs vendég, hogy ennyire ráérsz csivitelni?

Barom az max te vagy, értelmező olvasás se megy, nem csak az írás!.

Rengeteg más egyszerűbb megoldása van, mint sem ezek amiket te csináltál!

Leggusztustalabb cigány módi amikor hozzávágsz a másikhoz valamit...főleg nem a kari ajit ... Neked hogy esne? Csoda hogy nem kell neki utána... Neked se kéne szerintem.

Másrészt ha ezt a szalonba csináltad ahhoz csak külön gratula 👍👍👍 remélem sokan látták s nem is mennek hozzád!

2020. nov. 16. 14:52
 19/37 A kérdező kommentje:
Jaj ne haragudj én kérek elnézést, hogy x ideje csak nyeltem a suarsagait és még ezt is... Utoljára mondom mindet tud szólni ezért nem utána úgy beszél az emberrel mint a kutyával. Jajjjjj elnézést kérek mindenkitől hogy az én hibám minden és igen hozzá vahat mert már nem bírom tovább idegileg a viselkedése és kifakadtam. Jajjj de szégyenlem magam. Baszus de buta voltam ide ki írni bármit is mikor csak kötözködni jön a sok aberrált, frusztrált idióta és a kérdésre se tud választja adni. Jajj ez is az én hibám, de hülye vagyok kimenet a fejemből. 🤦‍♀️😂
2020. nov. 16. 15:00
 20/37 A kérdező kommentje:
Az ő viselkedéset el kell nézni igen, jajj ki ment a fejemből ez is. Baszus de buta vagyok, igen és el kell nézni, hogy így beszéljen a gyerek el... Miért nem mondtátok előbb? ;)
2020. nov. 16. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!