Anyámnak mi a gondja?

Figyelt kérdés

Esküszöm idegileg kicsonal az utóbbi időben!

Kormos vagyok és néha mellete pedokurozni is szoktam. Mindig szól, hogy írjam be jönne a kormwit megcsinált át i. Jó semmi gond persze. Ezért tud szólni ma beállított nagy puffogva és gyulodva, hogy a körmeit meg tudom csinálni pedokurozni pedig 2 Keve nem nyúltam hozzá. Én kérdeztem tőle, hogy szóltál, hogy kéne vagy jönnél? Nem, erre majd ő el megy pedikuroshoz. Mondom me jel akkor, nekem kell futni utánad? Ezért tud szólni akkor a masikert miért nem? Annyira össze vesztünk meg a karácsonyi ajándékot amit vettem neki hozzá vágtam mert e gém ne baszogasson az ő hulyesegeit miatt elég volt belőle. Most engem néz le gunyolodik, szívem szerint két nagy pofont csacartam volna le neki.normlis? Mi van itt az bérek kel?

2020. nov. 16. 13:50
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:
Ja, az ajándék se kell neki 🤷‍♀️
2020. nov. 16. 13:50
 2/37 A kérdező kommentje:
Át írta a telefonom, bocsánat
2020. nov. 16. 13:52
 3/37 anonim ***** válasza:
96%
Eszméletlen igénytelenül írtál, miért nem nézed át, mit küldesz el?! Ilyen hülyeség miatt összeveszni! Mi az, hogy hozzávágtad a karácsonyi ajándékát és hogy legszívesebben felpofoznád? Normális vagy? Kezeltesd magad.
2020. nov. 16. 13:59
 4/37 anonim ***** válasza:
92%
Szépen bántok egymással..
2020. nov. 16. 14:00
 5/37 anonim ***** válasza:
87%
Próbálkoztam, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy teljesen sikerült megértenem, amit idehánytál.
2020. nov. 16. 14:07
 6/37 A kérdező kommentje:

3 # normális ahogy viselkedik?

Azt el kell tűrni és hallgatni? Na az normális? Mindenért tud szólni, meg szólni, ezért nem utána gúnyt űz belőled és le néz? Na ez normális viselkedés kérdezem én. Az irosomrol most utoljára, nem nem olvastam át hanem utolog olvastam vissza és akkor konstatáltam, hogy át írt szinte mindent. De b... meg akkor, hogy csak azért írtál!!! Teszek rá!remélem ki élted magad te is

2020. nov. 16. 14:09
 7/37 anonim ***** válasza:
82%

Alapvetoen annyiban neked van igazad, hogy anyad nem szolt, hogy pedikurt is akar, es meg neki allt feljebb. De most ezen nem ertem miert kell ugy veszekedni, hogy megdobalod, meg mittudomen. Megmondod neki hogy legkozelebb szoljon es kesz, vagy menjen akkor mashova, az neked csak jo, kevesebb munkad lesz. Es tema lezarva.

Kb haromszor olvastam el,mire nagyjabol megertettem, de csak mert most epp volt egy kis idom. Nem a telefon hibaja az, hogy nem tudsz ertelmesen irni, legkozelebb olvasd at.

2020. nov. 16. 14:10
 8/37 anonim ***** válasza:
61%
Nincs 1 barinőd, akinek ezt a rinyát elsírhatod, ahelyett, hogy a gyk-t szennyezed a feleslegekkel (a helyeeíráspdról nem is beszélve)? Én még ha ideges vagyok, akkor is átfutom miféle zagyvaságokat írok....
2020. nov. 16. 14:15
 9/37 A kérdező kommentje:
Igen hozzá vágtam.be telt a pohár!!! Semmi baja nem volt mint akit el vágtak egyik pillanatról a másikra. A stílus ahogy beszélt 0!!! És még neki áll feljebb? Mert miért is? És akkor én vagyok a k... g meg minden? De arra jó vagyok több huszon ezer forintos cipőt nézett ki nézte karácsonyra és pedzegeti nekem?! Mi van itt az emberekkel? És utána itt az írásomban tudtok bele kötni? Nevetséges! :)
2020. nov. 16. 14:18
 10/37 A kérdező kommentje:
7# nem lenne jó nekem mivel utána azt hangoztatja, hogy a gyerek nem csinál semmit! Na?!
2020. nov. 16. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!