Középiskolások, akiket bántanak otthon, ti hogy
fogjátok bírni koli, iskola nélkül, hogy még többet
kell otthon lenni?
1/25 anonim válasza:
:/ Fogalmam nincs mit tennék ebben az esetben, de semmiképp sem hagynám. Nem tudom mi ilyenkor a teendő de mindenképp lépned kellene gyámügyhöz fordulnék vagy szólnék osztályfőnökömnek segítsen. Vannak ilyen alapítványok kicsit keresgess a neten. Fordulj a rendőrséghez valamit biztosan lehet tenni :(
2020. nov. 9. 17:59
Anyám általánosban tanít, tehát így ugyanannyi időt töltünk együtt, semmi nem változott. Szóval én jól élem meg ezt az egészet egyelőre.
Viszont én a helyedben biztos kérnék segítséget valamilyen formában, mert ez így nagyon nem állapot. :/ De kívánom, hogy helyrejöjjön minden!
2020. nov. 9. 18:04
Kérdező, hogy bántanak? Tudsz segítséget kérni?
2020. nov. 9. 19:06
Fordulj segítséghez kérdező! Akár ofő, ha vagytok olyan kapcsolatban, vagy bármelyik tanár, iskolapszichológus...esetleg ingyen lehet hívni a lelki segély szolgálatot, tudni fogják mi a teendő ilyen esetben, segíteni is fognak. A házi orvos is tud segíteni, ugyanis kutya kötelessége jelenteni, ha gyermekbántalmazás gyanúja felmerül (testi és lelki->itt persze nem a hisztire értem, h nem kaptam meg a legújabb kütyüt).
2020. nov. 9. 19:07
5/25 anonim válasza:
Mindenképpen kérj segítséget!!!
2020. nov. 9. 20:19
Vannak ingyenes lelkisegély vonalak, van aki kamaszokra specializálódott, hívj fel egyet, anonim teljesen
2020. nov. 9. 20:45
7/25 anonim válasza:
Kérj segítséget az iskolában egy tanártól akiben megbízol, biztos van ilyen. (Akár egy felnőtt rokontól is)
Ne szégyelld, nem a Te hibád! Mindenképpen kérj segítséget, egyedül nem tudod megoldani.
Nézz körül ezen a honlapon, segítenek ők is, hívd fel őket bátran! [link]
Kitartás!
2020. nov. 9. 21:05
Hogyan bántanak? Megütnek, bántalmaznak rendszeresen?
Vagy követelnek valamit és azt bántásnak veszed?
2020. nov. 9. 21:37
Ilyenek miatt ne dobd el az eleted mert var rad a jo a sajat kis szereto csaladod majd csak turelem hozza!
En banom hogy nem kertem segitseget mikor kellett volna mert nem mertem....
2020. nov. 10. 08:39
Kérj segítséget. Tudom, hogy nehéz, én sem mertem és meg is lett az eredménye. Sok lelki és mentális problémám van felnőtt korban emiatt. A gyámügy nem tesz semmit. Van esetleg olyan családtagod, akitől segítséget tudsz kérni. Apa, nagyszülők, nagynéni, esetleg barátnő szülei?
2020. nov. 10. 08:44
Kapcsolódó kérdések: