Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek hisztis vagyok...

Szerintetek hisztis vagyok vagy tényleg nem jó ez így??

Figyelt kérdés

A papám kijelentette hogy nem szeret, a mamám nem törődik velem a másik nagyszüleim közül az egyik meghalt a másik pedig nagyon messze lakik és 5 évente hív fel kb. Anya meg apa elvállt és nem törödnek velem. Ha mégis csak kiabálnak. Hozok egy hármast egy hétig mindennap kiabálnak velem. Az egész családom olyanokat mond hogy utál meg hogy miért nem halok már meg .

Persze vannak jó pillanatok de kb 1 évben 5-6.

2020. nov. 6. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:
25%
Bocs, de szerintem egy troll vagy.
2020. nov. 6. 16:16
 2/6 anonim ***** válasza:
92%
Tényleg nem jó ez így. Azért az nagyon erős, hogy olyanokat mondanak neked, hogy utálnak, meg miért nem halsz már meg. Ez egyáltalán nem normális a részükről.
2020. nov. 6. 16:17
 3/6 anonim ***** válasza:
37%
Gondolkoztak már az örökbe adásról?
2020. nov. 6. 16:22
 4/6 anonim ***** válasza:
71%

Hát hallod ez elég durva. Csoda, hogy miket kibír egy ember ép ésszel. Nem normális, hogy így viselkednek veled.

De nem írtad, hogy hány éves vagy. Hogy mit érdemes tenned, az attól is függ. Ha már majdnem 18 és el fogsz tudni költözni, akkor azt érdemes. Ha még jóval fiatalabb, akkor a gyámügyhöz kell fordulnod (esetleg egy megbízható tanárod segítségével). Az érzelmi elhanyagolás is elhanyagolás.

2020. nov. 6. 17:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Mióta van ez így nálatok, hány éves vagy?
2020. nov. 10. 15:38
 6/6 A kérdező kommentje:
15 vagyok
2020. nov. 25. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!