Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyam COVID idejen szinhazba...

Anyam COVID idejen szinhazba megy tobbszor is. Hogy vegyem ra, hogy ne menjen?

Figyelt kérdés
Raadasul az influenza elleni vedooltas hatasaitol is kivan, amire orvos azt mondta, hogy akkor az immunrendszere nem lehet valami jo, ha mar az oltastol ilyen rosszul lett. Felnott ember, nem tilthatom meg neki, de hatha van vmi otlet, hogy mit mondjak neki. Az, hogy akkor nem talalkozunk nem jatszik, mert amugysem talalkozunk.

2020. nov. 6. 07:06
1 2 3 4
 31/37 Savlekotő ***** válasza:
38%
Ő élete,majd a kárán ráébred,ha meg nem is találkoztok sose,szép kapcsolat lehet nem is értem miért frusztrál..
2020. nov. 6. 14:23
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egy ennyi idős ember el tudja dönteni,hogy mit csináljon.Inkább örülj hogy nem retteg,attól lehet csak igazán megbetegedni.
2020. nov. 6. 15:37
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondja a #32-es. Én nem vagyok “vírustagadó” egyáltalán, de az otthon rettegés meg folyamatos pánik is ugyanakkora károkat tud okozni. Felnőtt ember, el tudja dönteni, hogy hova menjen.
2020. nov. 6. 17:22
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
"Az, hogy akkor nem talalkozunk nem jatszik, mert amugysem talalkozunk." Miért nem? Egyedül él amúgy? Mert teljesen megértem ha nem akar egyedül otthon lenni még fél évet feltéve ha addigra kész lesz a vakcina. Én begolyóznék ha csak annyit lépnék ki a házból amikor orvoshoz megyek. Inkább arról beszélgess vele sokat higy javítson az egészségén egészséges étkezéssel, vitaminokkal. Ennyit tehetsz szerintem. Egy idósebb embert amúgyis nehezebb meggyőzni.
2020. nov. 6. 17:26
 35/37 anonim ***** válasza:
40%
Már megint ezek a kamukérdések.
2020. nov. 6. 17:46
 36/37 anonim ***** válasza:
25%
Propagandát valahogy éltetni kell. Kamu kérdések propaganda trollok által...
2020. nov. 6. 18:11
 37/37 A kérdező kommentje:
34, kulfoldon elunk, ezert nem tudunk talalkozni. Van parja, nincs egyedul.
2020. nov. 21. 22:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!