Elleneznétek ti is azt, ha a gyereketek a tanári pályát választaná?
Ha a karrier, fizetés témakörben írnám ki, hogy érdemes e tanárnak menni, ott teljesen más válaszokat kapnék, mint itt.
"A szulo dolga hogy tamogassa a gyereket az eletben"
Abban nem kell támogatni, hogy ne tegye tönkre az életét egy minimálbéres állással?
De jó, akkor menjen csak tanárnak
Egyszerűen nem érted, ez hihetetlen.
Ha neked 500 000 forint minimálbér, akkor az. Alkalmazottként kevesen kapnak többet.
122#
Igen, nyilvanvalo, mert fizetes szempontjabol nem a legjobb, de azert megelni meglehet belole, adott korulmenyek kozott. Mi is elmondtuk, nem a legjobb a fizetes, de ha ez az álma csinalja, en mint szulo tamogatnam, sose vennem el a gyerekemtol amire vagyik.
Ilyet ne kamuzzatok, hogy 500 ezret keres egy tanár. AKKOR HA NAPI 8 ÓRÁBAN CSINÁLNÁ ÉS LENNE GYEREK. !!FEKETÉN!! Ez egy igen nagy HA.
Egy töritanár nem nagyon tud korrepetálni. Legfeljebb egy nyelvtanár. Megélni nem tudom hogy lehetne belőle, hiszen tegyük fel, mennyibe kerül egy albérlet. 150 körül van. Na akkor ezt miből fizetné ki? A fizetése sem lenne 150. Ha valamilyen csoda folytán mégsem halna éhen, családot alapítani akkor sem tudna. De tegyük fel, hogy nem akar családot. Akkor is szar élete lenne, hisz hónapról hónapra kéne élnie. Nyaralásról meg ilyesmiről álmodni se mer majd.
De oké, akkor legyen tanár..
127#
Ezerszer leírtuk mar, talán olvasni sem tudsz? En 3 ev utan mar tudtam volna venni onresszel egy hazat videken hitelre, 140 ezres fizuval is. Addig persze anyumekkal laktam volna. De mivel lett parom, inkabb osszekoltoztunk alberletbe, es egyutt gyujtogetunk. Meg nyaralni is tudunk, es nem honaprol honapra elunk. Te meg pukkadj meg.
Istenem, de buta vagy... 😂
Te komolyan elhiszed, hogy egy tanár a 140 ezer forintos fizetéséből él, abból építkezik, tart fenn autót, nyaral, stb...
Köss vele kompromisszumot, az egyik szakja legyen nyelv, amivel korrepetálhat és fordíthat!
Amúgy, ha albérletfizetés jár a fejedben evidenciaként, nem pedig az építkezés, akkor te sem lehetsz eleresztve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!