Maradjak ünnepekre?

Figyelt kérdés
Anyám kérdezte apámtól hogy maradok e ott ünnepekkor ő mondta neki hogy majd kérdezzen meg engem. Igazából nem érdekelnek az ünnepek és a fél testvérem és a többi hozzátartozóm sem csak anyám érdekel valamennyire, tudni illik hogy histornikus (így írják?) személyiségzavara van és szeret drámázni, és én nem vágyom a hisztire. Na meg azért érdekelnek az érzései is természetesen viszont a testvérem teljesen közömbös sőt irritál is, igazán nem érdekel ő és a komplikált kapcsolata a jegyesével vagy mije van neki. 20/f Áldozzam az időmet erre? Szeretném elkerülni a hisztit és talán a rokonok sem térnek be. A lényeg hogy dunántúlon élek apámméknál és anyám pedig szabolcsban él, egyszer abból is hiszti volt hogy nem írtam neki hosszú ideig.
2020. nov. 3. 02:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Tégy, ahogy jólesik, gondold végig, ha elmész a nemszeretem vendégségbe, jól fogod-e érezni magad. Ha nem, akkor elég karácsonykor meg húsvétkor rokonkodni velük.
2020. nov. 3. 02:50
 2/7 A kérdező kommentje:
1. Anyám karácsonyra gondolt az ünnep alatt.
2020. nov. 3. 02:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Na aludj ott, akkor voltál is ott, meg nem is maradtál addig, hogy anyád felbssza az agyadat. Akár hamarabb is eljöhetsz, ha beindul a hisztéria. Akkor ne maradj. Ne szenteste menjél, mert ha nem kocsival mész, akkor ott ragadsz másnapig esetleg a pokoli hangulatban.
2020. nov. 3. 02:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne aludj ott
2020. nov. 3. 02:58
 5/7 A kérdező kommentje:
A szilvesztert jó lenne egy barátommal tölteni, nagyanyámékhoz nem megyünk mert apám és nagyapám összeveszett nagyapámmal szóval eléggé paprikás ott a hangulat, valahogy kalkulálni kéne a dolgokat.
2020. nov. 3. 03:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Novemberben hazamegyek egy orvosi vizsgálatra, olyan 6 óra az út kapuvárról nyíregyházára kocsival.
2020. nov. 3. 03:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Off kérdés: miért jársz el ilyen messze orvoshoz?

Ha mamáddal jóban vagy akkor lehet attól látogatni. Másrészt ahhoz menj akihez akarsz és ameddig.

2020. nov. 3. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!