Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csajok! titeket zavarna ha 40...

Csajok! titeket zavarna ha 40 fölötti apukátok egy korotokbeli 18 éves lányt választana anyukátok helyett?

Figyelt kérdés
Ugyebár egy 18 éves lány fiatal és szexi és hát minden pasi egyforma.
2020. okt. 30. 09:11
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
21%

Nem tudom minek álszentkedtek itt. Mi közötök a szüleitek magánéletéhez? Bezzeg ha anyuci apuci meg akarja mondani, hogy kivel és kivel ne randizzatok, már egyből írkáljátok ki a felháborodott kérdéseket.

Ha az apád a 18 éves csajjal boldog, legyen úgy. Nem tartoznak nektek beszámolóval.

2020. okt. 31. 09:26
 32/40 anonim ***** válasza:
39%

#31, Ha az apád a 18 éves csajjal boldog, legyen úgy. Nem tartoznak nektek beszámolóval.

a kérdés nem az volt, hogy tartozik-e beszámolóval. nem, nem tartozik

hanem az, hogy zavarna-e

és igen, zavarna

2020. okt. 31. 09:47
 33/40 anonim ***** válasza:
80%

priviben kaptam, itt válaszolok

Te akkor nem szereted apukádat,mivel szerintem az ő boldogsága a legfontosabb..Meg nem is ismered a férfiakat akkor,saját identitásuknak mondanának ellent,ha nem lenne nekik kivánatos egy 18 éves lány..

de igen, ismerem a férfiak identitását. a legtöbbjük - tisztelet a kivételnek - az eszét a gatyájában hordja.

és te , kedves priviző 18 éves lány, ne feledd szavaidat. 20 év múlva értsd majd meg a negyvenes párodat, és nézd el neki, ha lelép egy 18 évessel. ha lesznek lányaitok, ezt magyarázd el nekik is..

hivatkozz a férfiak identitására.

2020. okt. 31. 10:39
 34/40 anonim ***** válasza:
85%

szintén priviben kaptam, ide is kiteszemm a választ is. (-1- vagyok)

* Te akkor nem szereted apukádat,mivel szerintem az ő boldogsága a legfontosabb..

ha szeretném ,akkor is undoritónak találnám a dolgot. Tudni kell méltósággal megöregedni. nem pedig kapálózni ellene. attól egy vén f.sz sem lett fiatalabb, hogy hüly. fiatal qrvákat dugott.Meg mit képzel, a hüly. vén nyomorult? Azt hiszi, a ri.ancok a két szép szeméért vannak vele? Hát nem! CSAKIS A PÉNZE AZ ÉRDEKES,NEM A RÁNCOS,ASZOTT TESTÜ VÉN GYAGYÁS. Láttál már valaha nyomorgó kisnyugdijast 20 éves bombázóval enyelegni???mert én nem.Nem véletlenül.Hát ezért undoritó az egész. Ha fiatal ribikre vágyik, menjen, intézze el, de ne költöztesse oda és ne a családi vagyont osztogassa szét az agyalágyult vén hüly..

2020. okt. 31. 11:19
 35/40 anonim ***** válasza:
77%
#34, gigalájk
2020. okt. 31. 11:27
 36/40 anonim ***** válasza:
75%

34-vagyok, megint kaptam priviben, itt válaszolok

"A 18 éves lányok akkor is vonzzóak,még szerencse különben kihalna a prosti szakma,mehetnének a hid alá lakni.."

szóval.

A prosti szakma örök.És Kérdezőnek se lenne baja, ha az apja ekként venné igénybe a csajt. De az , hogy anyukája helyett választott 18 éves csajt, az arra utal, hogy beviszi a családba. Na, ezt nem kellene.Az öreg balfék a farkánál fogva vezethető, közröhej tárgya, miközban Ő maga ezt nem veszi észre, büszke a fiatal, csinos nőjére (pénzszivó piócájára) trófeaként hordozza körbe és nem veszi észre, hogy a besöpört pillantások javarészt nem elismerőek, hanem szánakozóak és megvetőek.Közben tönkreteszi a családja anyagi jövőjét és a velük való kapcsolatot is kukába dobja.A ribi jár itt a legjobban,senki más.Kurvázzon nyugodtan, de ne semmizze ki a gyerekeit, akik anyu, apu utén jogosultak lennének a vagyonra, amit a vén h.lye odaszór a ribinek. Ha meg olyan h.lye, hogy elhiszi ,hogy ő a nőci élete szerelme , miért nem köt vele házassági szerződést? Ja, mert a p.csa 1 percig nem lenne vele....

2020. okt. 31. 16:39
 37/40 anonim ***** válasza:
87%
Igen, zavarna. Nagyon. Mert anyámnak is, meg az egész családnak is fájdalmat okozna.
2020. nov. 1. 06:13
 38/40 A kérdező kommentje:

36

"prosti szakma örök"

És szerinted miböl él a prostik nagy százaléka?

Nős férfiakból! Akinek már az asszony nem kivánatos.

2020. nov. 5. 13:04
 39/40 anonim ***** válasza:
75%

Ilyenkor jól megmondanám neki h ez olyan, mintha én is egy barátnőm apjával jönnék össze.

Hogy akkor ő mit gondolnak, normális-e egy ekkora korkülönbség

2021. jan. 9. 19:00
 40/40 anonim ***** válasza:
engem hidegen hagyna
2021. ápr. 29. 10:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!