Anyámnak mi a baja?
Figyelt kérdés
Hazaértem, megkérdezte, hogy milyen jegyeket kaptam, mondtam:3db 5-ös, 1db 4-es és lebaszott érte(Kémiából kaptam a 4-est). Aztán most az öcsém tanult és mondta, hogy tanulj, mert olyan rossz tanuló leszel, mint a báttyád. (Életembe nem volt 4.5-nél rosszabb az átlagom.) De ilyet nagyon gyakran csinál. Tegnap pl elmondta, hogy rám nem fog számítani, ha idős lesz. Kész rémálom ez a nő. Igazából nem tudom miert írtam le, mivel segíteni nem tudtok, de legalább leírtam valakinek és fogok tudni aludni a gondolatok túltengése nélkül, mivel itt leírtam minden bajom.2020. okt. 19. 18:44
11/13 anonim 

válasza:

Direkt b.szogat hogy szarul essen, es fel is idegesítsen. Energiavámpír. Tuti nem motivációból mondja.
12/13 anonim 

válasza:

Én is le voltam tolva a négyesért általánosban, gimiben már kevésbé.
Ez az ő motiválása. 😪
13/13 anonim 

válasza:

De ő nem csak leb.szast ad, hanem direkt szítja az ellentétet a tesók között. Tipikus direkt odaszólok h erezd szarul magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!