Szerintetek milyen dontes szokott lenni ilyen esetben ? Valtozhat ilyen esetben a lathatas jo iranyba az anyuka reszere? vagy csak apuka reszerol dontenek?
Kisgyermek nem a szulokkel lakik, mindket szulo felugyelt lathatas mellett talalkozik a gyermekkel. Fellebbezes volt mindket reszrol, az apunak nincs tovabb felugyelt lathatas.De most hogy a kisfiu elkezdett epp beszelni, igy most mar latja mindenki, hogy megsem igaz amit az apuci hazudozott az anyurol.
A kisfiu most kezd el meselni arrol, hogy apuci megverte anyukamat, vagy apukam rautott a kiskezemre, meg szomoru az en anyukam, megvedem az anyukamat stb
Babyboom !
Nem kell ehhez olyan extra súlyos dolog, egy "sima" bizonyított, hosszabb idejű bántalmazás is eleg. Az egyik szülő azért kapja a felügyelt láthatást, mert ő a bántalmazó, a másik meg azért, mert ezt engedte, ergo kiskorú veszeleyeztetese miatt
Ez azért elég extra súlyos dolog!
Meg szép, hogy elveszik az ilyenektől a felügyeleti jogot, a szomorú csak az, hogy vissza is adják.
Az olyan szülő aki veri a gyerekét vagy olyan aki elnézi vagy csak tud róla, hogy a másik veri soha többet nem kéne engedni, hogy egyáltalán tudja mi van a gyerekével.
Szerintem félreértettétek a kérdést. (Nem volt nehéz félreérteni).
Ha jól értem a történtet, bántalmazás miatt elvették a gyereket, és mindkét szülő felügyelt láthatást kapott. Majd az apa fellebéze során, mivel gondolom azt állította, bizonyította, hogy az anya tehet mindenről, az apát felmentették, neki nem kell felügyelet a láthatáshoz. De mostanra a gyerek (7-8-10-12 akárhány éves) elég erőt érez ahhoz, hogy beszéljen az ügyről, és ő most már kimondja, hogy az apa bántalmazta az anyját is és őt is. A feltett kérdés pedig arra vonatkozik, hogy ez befolyásolni fogja-e a bíróság döntését.
Válaszolni sajnos nem tudok, de szerintem ez volt a kérdésben leírva. Csak nagyon rosszul.
.De most hogy a kisfiu elkezdett epp beszelni
Ez nem ugyanaz, mint az, hogy most kezd mesélni róla...
"Az én gyerekem úgy született, hogy közben kívülről fújta a himnuszt."
És hogy hangsúlyozza, "hozz reá víg esztendőt" vagy "ho-ozz rá víg esztendőt"? Mert az egyiknél tuti azt hinném, nem az én gyerekem, csak elcserélték :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!