Mit tegyek, ha anya meghallotta, hogy pukiztam a wc-n és kinevetett? 😕
Figyelt kérdés
2020. okt. 18. 20:21
11/21 anonim válasza:
Legközelebb fingd pofán !! Utána nevessen 💨💨💩
12/21 anonim válasza:
Ne vedd mellre. Nálunk unokaocsem, es unokahugommal rohogunk ha kicsusszan. Ha szaga is van, van hovy odaszúrom nekik hogy: rohad a beletek? Póénnak vesszük, és ennyi. Inkább a galambocska röppenjen, mint a mentő szirénázzon.
13/21 anonim válasza:
nálatok nem fingik egymás előtt a család?
14/21 Thispain válasza:
Csodáld a szegénységi bizonyítványát, és ha kíváncsi vagy rá, kérdd el tőle, hogy belenézhess.
15/21 anonim válasza:
Mondta anyád,hogy a fingodon nevetett? Más nem lehetett vicces számára? Amúgy meg a fing vicces dolog,mondjon akárki akármit.
16/21 anonim válasza:
Anyukád mindig nevet, ha valakinek kicsusszan? Vagy nálatok ennyire tartogatni kell egymás előtt, hogy még a vécén se szokás pukizni? Kétlem, hogy ez lett volna az első alkalom, hogy anyukád hallja. Ebből nem kell nagy ügyet csinálni.
17/21 anonim válasza:
Legközelebb fingj az orra alá, amikor eszik. Ha kiakad, mondd meg, hogy úgyis kiröhög, akkor nem mindegy, hol csinálod?
18/21 anonim válasza:
Ne csinálj belőle problémát, ezt mindenki csinálja. Az sem biztos, hogy azon nevetett, de ha mégis, akkor örült annak, hogy jó az emésztésed
Ismét hangsúlyozom: ne rágódj rajta!
Ffi.
19/21 Jocc36 válasza:
Hát igen, ez nem volt szép dolog,hogy anyud kinevet ez válásra ad okot, én szerintem mond meg neki,hogy szedheti a cókmókját és menet amerre lát.Csak szigorúan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!