Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A 14 éves fiam valószínüleg...

A 14 éves fiam valószínüleg meleg, beszeljek erről vele?

Figyelt kérdés
A többségben lány barátai vannak/voltak. Amikor ovis volt néha mondta hogy ő nem szereti a lányokat és soha nem lesz barátnője vagy felesége. Én mindig láttam hogy más csak nem tudtam hogy mibe amíg az elöbb említett dolgokat el nem kezdte mondani oviba. Az iskolában is legfőképpen csak lány barátai voltak. 14 éves és egy ideje már kamaszodik de sose mondta még hogy tetszik neki egy lány. Beszéltem pár anyukával akinek hasonló korú fiú gyereke van és van amelyiknek a fiának már barátnője van, van olyan amelyiknek a fia csak beszélni szokott arról hogy tetszik neki egy lány. De nem is arról van szó hogy egy lánynak sem kell mert már mondta hogy van olyan lány akinek tetszik de mindig ha megkérdeztem hogy neki tetszik-e a lány akkor az a válasza egy határozott nem volt. A férjem és én is úgy vagyunk vele hogy mindegy hogy kivel szeretne lenni csak legyen boldog. De én meg nagyon kíváncsi vagyok és szeretném megtudni hogy akkor mi van vele ilyen téren de mégsem kérdezhetem meg tőle hogy meleg. Azt tudja hogy mi alapvetően elfogadók vagyunk a mássággal. De lehet hogy tényleg bészélnem kéne vele?

2020. okt. 11. 15:11
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
89%
22/F vagyok, nem vagyok meleg, viszont párkapcsolatom nekem se volt. 14 évesen nekem se tetszett egy lány, nagyon most se. Szerintem inkább értékelendő, hogy talán nem akar már 14 évesen mindenféle kis luvnyával lefeküdni. De ez nem jelenti azt, hogy meleg lenne.
2020. okt. 11. 15:54
 12/70 anonim ***** válasza:
0%
Vid pszichológushoz, ez nem normális.
2020. okt. 11. 15:55
 13/70 anonim ***** válasza:
63%

#12 vagyok, bocsi nem olvastam el.

A FIAD NEM MELEG, azért mondja hogy nem kell neki barátnő mert nem szereti megosztani az ilyen témákat a családban, én is ezt mondtam hogy nem kell, mert szégyéltem beszélni erről. Még is 100% hetero vagyok. Azt is mondtam hogy nem tetszenek a lányok és nem szeretem őket, pedig de! Minden este úgy aludtam el hogy lányokra gondoltam (tudod hm.. Hm.) :)

Hali

2020. okt. 11. 16:00
 14/70 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként melyik kamasz szeretni a szüleivel megosztani,hogy ki tetszik?

De mist komolyan.

2020. okt. 11. 16:02
 15/70 anonim ***** válasza:
95%
Ha tényleg nem heteroszexuális (nem biztos amúgy, hogy meleg, lehet pl. aszexuális is, de lehet akár transznemű vagy nem-bináris is, rengeteg lehetőség van, nem csak az, hogy meleg), és elfogadó közegben él, ahol nincs otthon b*zizás meg egyéb mocskolódás, hanem helyette egymás elfogadása és támogatása van, akkor valószínűleg előbb-utóbb el fogja mondani. Fölösleges rákérdezni. Ha úgy gondolnád, hogy heteroszexuális, akkor se állnál neki kérdezgetni, hogy tényleg az-e, nem?
2020. okt. 11. 16:09
 16/70 anonim ***** válasza:
55%

Hahó. Van az a darálós mesekönyv, nem írom ki a címét, gumicsont.... Eléggé benne van a köztudatban. A helyedben megpendíteném ezt a hírt, beszélgetés-indítónak. Ennek kapcsán meg lehet beszélni, hogy mi a ti álláspontotok, érdeklődhettek az övéről is, és arról is biztosíthatjátok, amit írtál: hogy csak az számít, hogy boldog legyen, mindegy, hogy milyen nemű párral az oldalán.

Sok olyan van, akik 18 - 20 éves korukig nem csajoznak. Nem érdekli őket, vagy bármi egyéb oka van. Nem biztos, hogy meleg. De ha az lenne, tudjon róla, hogy bennetek semmi nem változna iránta.

2020. okt. 11. 16:14
 17/70 anonim ***** válasza:
16%

Jajj csak azt hagyjuk

2020. okt. 11. 16:17
 18/70 anonim ***** válasza:
94%
Kérdező, 27 éves meleg férfiként tanácsolom , hogy hagyd békén . 14 éves , most mit akarsz ? Vannak akik egy tizessel többek mint a Te fiad és még mindig küzdenek vele és kamubarátnőkkel takaróznak . Ha a fiatok esetleg meleg , akkor már most sokkal érettebb mint a melegek egy része , ez az egyik , a másik pedig , hogy lehet ezekkel a határozott válaszokkal akarja tudatosítani bennetek , hogy mi a helyzet . Csak még nem áll rá készen , hogy beszéljen róla . 14 éves, kamasz , a legrosszabb amit tehettek ha most elkezditek ezt a kérdést forszírozni mert ez megmarad benne , és ha belemasztok a magánéletébe azzal lehet azt érzitek el, hogy ti lesztek a legutolsók akiknek elmondja . Ha elmondja egyáltalán . Én 20 voltam mikor elfogadtam magam , addig még csak tudomást se akartam róla venni . Egy 14 éves még bőven gyerek és még 7-8 év múlva is az lesz hiába lesz nagykorú . Majd egyszer elmondja. Én azt tippelem amúgy , hogy az . De mindenképp várjatok meg míg ő mondja el . Ez lehet csak pár év múlva lesz de addig is legyetek türelmesek.
2020. okt. 11. 16:18
 19/70 anonim ***** válasza:
92%

Én nem értem. Azt mondta nem szereti a lányokat de csak lány barátai voltak eddig, akkor mégis szereti őket mert csak lány barátjai vannak/voltak.

Attól, hogy egy fiúnak csak lány barátai vannak nem jelenti, hogy meleg.

Ha egy fiú lányos dolgok iránt érdeklődik vagy úgy viselkedik (pl. affektál, be festi haját, érdekli a divat) az nem jelenti, hogy meleg. Akkor lenne meleg ha a saját neméhez vonzódna.

Vannak hetero és meleg férfiak is akik így viselkednek ennyiből nem lehet kideríteni, hogy milyen a szexualitása

2020. okt. 11. 16:19
 20/70 anonim ***** válasza:
81%

Kedves #17!

A hírt is hagyjuk, attól is el lehet kapni a b.zi-kórt, vagy mi? 🤦‍♀️

Azt javasoltam, hogy erről a hírről beszéljenek, hogy mekkora habverés van most egy olyan meséskönyv körül, ami a b á r m i f é l e másság problémáját állította a fókuszba.

Nem azt írtam,h olvassák a srácnak a meséket belőle, különös tekintettel a homoszexualitást feldolgozó mesére.

Tetszik érteni a különbséget, remélem.(?)

2020. okt. 11. 16:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!