A szülõk mit szólnának ahhoz, ha a 18 éves középiskolás lányuk hozzá akarna költözni a 25 éves barátjához?
Én érettségi után (utána! nem gimi alatt!) rögtön a barátomhoz költöztem. Jó helyen lakott Pesten és engem oda vettek fel, úgyhogy pont jól jött ki a lépés. Diákmunkát is szereztem pár hónap után és elkezdtem beszállni a költségekbe.
Még most is együtt vagyunk, lassan már 7 éve.
"Semmit. 18 éves."
Ja, és ugye önálló is? És ugye tanulni sem akar tovább egy farok miatt.
És nem kell jönni azzal, hogy munka mellett is lehet tanulni, az már nem olyan, és leginkább abbahagyják vagy el sem kezdik.
ELőbb diplomázzon le.
Te vagy a lány, igaz?
Gondolom rájöttél, hogy se pénzed, se munkád, ezért nem reagálsz. Akarni sokmindent lehet, de tenni is kell érte. Vagy mit hittél, a kajád, rezsid, egyéb kiadásaid ingyen vannak a pasinak, csakmert szétteszed, meg sütsz egy rántottát neki?
#12-es vagyok, aki érettségi után költözött a barátjához.
Hagyd el a csávót, kérdező, ha erőlteti az összeköltözést ilyen korán. Szerintem ki akarja használni azt, hogy tapasztalatlan vagy és nincs pénzed. Anyád meg valószínűleg csak le akar passzolni(?). Én csak úgy mertem megcsinálni a költözést hasonló helyzetben, hogy anyám végig támogatott (mivelhogy eleinte nekem se volt pénzem), szóval ha lett volna valami gáz köztem és párom közt, vissza tudtam volna költözni haza. Kell valami B-terv, ha nem jön össze a kapcsolat.
Nem! Tanuljal! Ne legyel hulye!
Ne legyel haziasszony ennyi idosen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!