Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülõk mit szólnának ahhoz,...

A szülõk mit szólnának ahhoz, ha a 18 éves középiskolás lányuk hozzá akarna költözni a 25 éves barátjához?

Figyelt kérdés
2020. okt. 9. 08:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%
Pénz nélkül nem. Ahhoz, hogy pénze legyen munkája kell, hogy legyen, jó munkához pedig végzettség kell. Megbeszélném vele, hogy tanuljon, most az a dolga, felnőni ráér még, ha ezt nem értené meg, azt nagyon sajnálnám, de ez esetben vissza nem tarthatnám. Ha el akar menni úgy is elmegy, akkor saját kárán tanulja majd meg.
2020. okt. 9. 11:03
 12/25 anonim ***** válasza:
95%

Én érettségi után (utána! nem gimi alatt!) rögtön a barátomhoz költöztem. Jó helyen lakott Pesten és engem oda vettek fel, úgyhogy pont jól jött ki a lépés. Diákmunkát is szereztem pár hónap után és elkezdtem beszállni a költségekbe.

Még most is együtt vagyunk, lassan már 7 éve.

2020. okt. 9. 11:22
 13/25 anonim ***** válasza:
88%
Hát nehéz eset ez, mert ha tanul akkor semmi bevétele. Nem tudom, hogy a fiú eltartaná-e így, de gondolom nem, meg egy keresetből is nagyon nehéz lenne nekik megélni. Úgy, hogy én nem támogatnám.
2020. okt. 9. 11:47
 14/25 anonim ***** válasza:
65%

"Semmit. 18 éves."

Ja, és ugye önálló is? És ugye tanulni sem akar tovább egy farok miatt.

És nem kell jönni azzal, hogy munka mellett is lehet tanulni, az már nem olyan, és leginkább abbahagyják vagy el sem kezdik.

ELőbb diplomázzon le.

2020. okt. 9. 13:34
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a lány, igaz?

Gondolom rájöttél, hogy se pénzed, se munkád, ezért nem reagálsz. Akarni sokmindent lehet, de tenni is kell érte. Vagy mit hittél, a kajád, rezsid, egyéb kiadásaid ingyen vannak a pasinak, csakmert szétteszed, meg sütsz egy rántottát neki?

2020. okt. 9. 14:50
 16/25 A kérdező kommentje:
Én vagyok a lány, a barátom magához akar költöztetni. Anyám támogatja, szerintem meg egyikük se normális...
2020. okt. 9. 14:53
 17/25 anonim ***** válasza:
82%

#12-es vagyok, aki érettségi után költözött a barátjához.

Hagyd el a csávót, kérdező, ha erőlteti az összeköltözést ilyen korán. Szerintem ki akarja használni azt, hogy tapasztalatlan vagy és nincs pénzed. Anyád meg valószínűleg csak le akar passzolni(?). Én csak úgy mertem megcsinálni a költözést hasonló helyzetben, hogy anyám végig támogatott (mivelhogy eleinte nekem se volt pénzem), szóval ha lett volna valami gáz köztem és párom közt, vissza tudtam volna költözni haza. Kell valami B-terv, ha nem jön össze a kapcsolat.

2020. okt. 9. 15:00
 18/25 anonim ***** válasza:
83%
Ha te vagy a lány, akkor fantasztikus kapcsolatod lehet a 25 éves paliddal, hogy itt kéred a mások véleményét, mert te nem mered vagy nem tudod megmondani a párodnak, ez neked nem oké, és nem akarsz hozzá költözni. Az ilyen nem kapcsolat és nem szerelem, csak a trend miatt vagy vele együtt, hogy eltud mondani neked is van valakid, meg rendszeres szexuális életét élsz, közben meg 0 összetartás van köztetek és semmi kapocs.
2020. okt. 9. 16:26
 19/25 anonim ***** válasza:
65%
Csak miután elvégezte a középiskolát és megszerezte az érettségit. Előtte biztosan nem!
2020. okt. 10. 07:32
 20/25 anonim ***** válasza:
53%

Nem! Tanuljal! Ne legyel hulye!

Ne legyel haziasszony ennyi idosen

2020. okt. 30. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!