Túl szigorú szülők, nyomkövetőt akarnak telefonba. Mit tehetne?
Van egy 14 éves kishugom. Mindig minta tanuló volt, sosem volt hármasa. Sosem hazudott. Mindig megmondta hol van, mit csinál és kivel mikor ritka alkalmakkor el akart menni valahova. Sosem ivott, cigizett vagy ehez hasonlók.
Most lett egy fiúja, akit már évek óta ismer, nagyon szereti, szeretne felmenni hozzá, de nem szexelni vagy hasonló, csak hogy kettesben legyenek. Emellett szeretne több időt tölteni a barátaival, például suli után, hétvégéken. Nem hülye lány, és érett a korához képest, tudja mit csinál.
Az anyukánk egyáltalán nem szeretné megengedni, és rendíthetetlen abban a hitében hogy a hugom még kicsi. Ma kitalálta hogy nyomkövetőt rak a telefonjába.
Mit tehetne a hugom hogy javuljon a helyzet?
Mielőtt megkérdeznétek: igen ilyen jó a kapcsolatom a hugommal. 19/L
Én már rég az új világrendben élek.
Én nyitott vagyok az új technologiára.
Én szeretem, ha a szüleim figyelnek rám, mert akkor biztonságban érzem magam.
Ha van hangfelvétel, arról amikor valaki az utcán megver, a rendőrség a hang alapján feltudja ismerni a tettest és eltudja kapni.
Én kihasználom az újvilágrend nyújtotta dolgokat.
Üdv.:17
no <3
az ip cím alapértelmezett esetben dinamikus a mobiloknál, ha másik hálózatra kapcsolódik, akkor már meg is változik.
azzal te nem követsz le senkit.
#23. Ez a z IP címezés még számítógépek esetén is egy alaptalan hülyeség.
A rendőr tv sorozatok miatt terjedhetett el ez a fals infó..,
Mondhatni egy urban legend.
Már követem és hallgatam le IP címmel.
Volt két telefonom az egyik kikapcsolva a másik bekapcsolva.
Összekötöttem és hallotam amit mondtak a másik szobában.
Úgyhogy, lehetséges.
#27 Köszönöm szépen megtisztelő szavaid.
Szeretem azt amikor néhányan csak azért beleszálnak egy vitába mert azt hiszik igaz, közben trollkodás az alapja.
Szerintem kicsit túlzás az üzenetek olvasgatása, de egy find my phone app vagy van ilyen családkövetős app is, nem túlzás manapság. Ha a hugod tényleg nem hazudik arról hogy hova megy, akkor miért baj ha látják hogy épp a barátnőjével plázázik vagy a pasijánál van? Akkor gond ha nem ott van ahol mondja.
14 évesen engem max barátnőkkel engedtek és este 8-ra haza kellett érjek. Esti filmre se mehettem a moziba. Pasim is 16 évesen lett, akkor kimaradhattam este 11-ig úgy, hogy a fiú hazakísért. Szerencsére még nem volt követhető telefon csak sima mobil :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!