Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Profi esport játékos vagyok...

Profi esport játékos vagyok és nemtudom, hogy kéne ezt tisztáznom édesapámmal?!

Figyelt kérdés

1.Az egyik dolog ugye az lenne,hogy ezt hogy is tisztázzam apámmal. (Ingerlékeny fajta)

2. A másik pedig az,hogy mivel a szüleim elváltak így nem tudok menni minden versenyre. Így ilyenkor elég sok kiesik. Valahogy azt is meg kéne vele beszélnem,hogy én ezt komolyan gondolom és a hét másik felében is valahogy legalább a versenyekre el kéne tudnom menni... Köszönöm a válaszokat!!

16/F/Gimnazista

2020. szept. 29. 16:46
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
80%

#27 Na ne, tényleg? Akkor nézd már meg kérlek a k**va életbe milyen gépigényei vannak az esport játékoknak, majd AHHOZ mérten állíts már össze egy ÉSSZERŰ, ELEGENDŐ teljesítménnyel rendelkező PC-t. Segítek, ha akad épp valami ex-csúcs/midrange gép, az is bőségesen elegendő (és hát azért sok háztartásban akad), de AMD vonalon ha összedobsz egy Vega IGP-s konfigot, az is bőven elegendő és az nem 800k, hanem nagyon max 100k. Mégis milyen 800k pluszos gépekről beszélsz akkor? HOVA KELL ilyen? Attól, hogy te SLI-ben 3080Ti-okkal és i9-ekkel tolnád, attól még NEM KELL olyan erős gép. Ne fárassz már... 100k meg azért nem akkora nagy összeg, hogy teszem azt diákmunkából, vagy ösztöndíjból ne lehetne előteremteni, aki pedig picit is szeret játszani, az tud magának komplettet szerezni, vagy építeni egyet.

#28 Nem olcsó mulatság igen, de nem is kell egy Paks 2-t építened esport címekhez, mert egy-két kivételen kívül (PUBG, WoT, Rainbow Six Siege, BF, esetleg Overwatch) mindegyiknek nevetséges gépigénye van, aminek új alkatrészekből olyan max 100k körül eleget lehet tenni. A billentyűzet/monitor stb. kérdést meg hagyjuk, mindenkinek megvan otthon a saját felszerelése amihez hozzászokott, ahhoz pedig hogy kitörj ennyi bőven elegendő.

De ha már gépépítés, nem is értem miért kérdés ez az egész konfig téma egyáltalán, hisz a kérdező egy szóval nem említette, hogy hiányt szenvedne bármiben is felszerelés terén, szóval feltételezhető, hogy egy valamire való (akár olcsóbb) konfig adott, amin tud gyakorolni. Nem igazán értem akkor mi is a probléma.

2020. szept. 29. 22:06
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Pontozzatok le felőlem, de a Paypal miatt nekem is bűzlik a téma :D Meg akkor miért nem segít neked anyud megbeszélni ezt apuddal?

Viszont ha nem kamu a kérdés, és pl anyud nevén van a Paypal, akkor meg csak mutasd meg neki a számlád, és kész... Nem tudom milyen tanácsot vársz, ennél jobbat nem tudunk mondani mi sem.

2020. szept. 29. 22:38
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

Jó, most jött a háború a kötekedők és "hívők" közt.

De hogy a kérdésre válaszoljak, én azzal kezdeném, hogy "apa, szeretnék pénzt keresni" valószínűleg támogatni fogja az ötletet. Ekkor fel lehet hozni, hogy voltál már kisebb versenyeken és ennyit meg ennyit nyertél a helyezéseddel. Hogy komoly meccseken, mekkora pénz nyeremények vannak.

Azt is bele lehetne szőni, mik a terveid utána. Mert az esportolók is kiöregednek, elég hamar. Pl 25-30 éves korodig ha jól meg, szépen megszedheted magad.

De már most kitalálnék egy tervet azutánra.

2020. szept. 30. 10:20
 34/38 anonim ***** válasza:
87%
#33 A tervek jók, de hamar vehet bármilyen irányt az életed, ami kb. semmissé vagy lehetetlenné teheti a régi terveid megvalósítását. Érdemes előre gondolkodni, de nem évtizedes távlatokban, vagyis hát ne konkrétan akkor már. De ja, igazad van egyébként, érdemes nem ötlettelenül nekivágni a szakmának.
2020. szept. 30. 10:24
 35/38 anonim ***** válasza:
23%
2020. szept. 30. 10:26
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk kérdés mit ért ő profi alatt. Mert vannak amatőrök, akik szintén tudnak nyerni komolyabb nyereményeket, de az nem fog meggyőzni egy szkeptikus apukát, hogy megéri csinálni. Az igazán profi játékosokat meg leszerződtetik és elég komoly feltételek kötik, nem tudja csak úgy megtenni, hogy bocs de most kihagyok egy versenyt, mert apa nem engedi, mert abban a pillanatban tépnék ketté a szerződést vele.

Gyanítom a kérdező egyelőre még csak amatőr versenyző, néhány komolyabb helyezéssel. Ebből ha igazán ügyes volt, maximum pár millió forintja lehet, de azt is erősnek érzem.

Ha anyukád engedi, akkor győzze meg ő az apádat.

2020. szept. 30. 13:10
 37/38 anonim ***** válasza:
40%
Meg amúgy nagyon kevés esély van rá, hogy e miatt megérje hanyagolnod a tanulást.
2020. szept. 30. 15:02
 38/38 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat!!
2020. szept. 30. 21:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!