Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bohókás, játékos ajándékra...

Bohókás, játékos ajándékra ötletek?

Figyelt kérdés

Férjemnek mindene van, az egyetlen dolog amire vágyik egy drága autó, hát azt nem én fogom megvenni :)

Viszont nagyon szereti az "agyament" dolgokat, ezért valami bohókás játékra vagy ilyesmire gondoltam. De itt el is akadtam.

Ilyesmire gondoltam: [link]

De ezzel az a gondom, hogy talán 1-2 órára kötné le. Ha van bármilyen vicces, meghökkentő vagy bolondos ötletetek, ne kíméljetek :)

2010. dec. 18. 22:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Szeret sörözni? Lehet kapni olyan sörbontót, ami számolja a sört :) Szerintem ez baromi jó :)
2010. dec. 18. 22:43
 2/12 A kérdező kommentje:

Sajnos nem egy nagy sörös :( Nyáron szokott néha inni, de nem annyira sörpárti, szerintem akkor is csak azért issza, mert szomjas. Alkoholt se iszik túl gyakran.

De maga az ötlet jó, valami hasonlóra gondoltam.

Barkácsolni szeret, a fenti játék is tetszene neki (lélekben gyerek :)), csak az tart vissza, hogy egy-két óra után valószínűleg megunná...

Az olyan dolgok tetszenek neki, amire első ránézésre azt mondja az ember röhögve, hogy "istenem, ez nagyon beteg :))".

2010. dec. 18. 22:54
 3/12 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

bármit választasz ez nagyon jó csomagolópapír lesz:D

[link]

2010. dec. 18. 23:03
 4/12 anonim ***** válasza:
bocsi az offért: előző válaszadónak: ilyen hol lehet kapni??ha megírnád azt nagyon megköszönném!!!:)
2010. dec. 18. 23:04
 5/12 anonim ***** válasza:
sorry a sörnyitósra gondoltam:D
2010. dec. 18. 23:06
 6/12 anonim ***** válasza:

Én is bigyóshopban szoktam válogatni!:)

A söröstől én is kérdezném, hol látott olyat? Mert én is hallottam róla, és sehol sem találok számolósat.. csak hangrögzítőset:S

2010. dec. 18. 23:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Itt az oldalon linkelte egyszer valaki, fogalmam sincs már mi volt a kérdés, de linkelt egy olyan zuhanyrózsát is, ami a hő hatására különböző színűvé festette a vizet, ennyire emlékszem.
2010. dec. 18. 23:29
 8/12 anonim ***** válasza:

[link]

itt a zuhanyrózsa:D és ez a bigyoshop nagyonjó:D énis innen fogok kérni valamit karácsonyra:D:D

2010. dec. 18. 23:50
 9/12 anonim ***** válasza:
Love-zseton, 2500 ft. a bigyoshopban.
2010. dec. 19. 00:13
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem a Kámaszútra dobókocka tetszik..:D

[link]

2010. dec. 19. 03:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!