Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bohókás, játékos ajándékra...

Bohókás, játékos ajándékra ötletek?

Figyelt kérdés

Férjemnek mindene van, az egyetlen dolog amire vágyik egy drága autó, hát azt nem én fogom megvenni :)

Viszont nagyon szereti az "agyament" dolgokat, ezért valami bohókás játékra vagy ilyesmire gondoltam. De itt el is akadtam.

Ilyesmire gondoltam: [link]

De ezzel az a gondom, hogy talán 1-2 órára kötné le. Ha van bármilyen vicces, meghökkentő vagy bolondos ötletetek, ne kíméljetek :)

2010. dec. 18. 22:29
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A Bigyóshopos cuccok nagyon jók, tavaly innen rendeltem egy helikoptert neki :)

Nem tudjátok, hogy itt, vagy más hasonló üzletben lehet személyesen vásárolni? Félek, hogy kicsúszok a szállítási határidőből, gyorsabb lenne személyesen.

2010. dec. 19. 09:12
 12/12 anonim válasza:

Nem tudja valaki hol lehet kapni azt az ébresztő órát amit le lehet lőni? Egy linket megköszönnék...

De olyat ahol van raktáron.

köszi

2011. máj. 29. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!