Anyám állandoan köhög mert dohányzik magába is beszél nincs erre valami megoldás?Hogy ne haljam valami fülre mert hát az ember piheni menne haza
"ezek alapjan valoszinuleg alsogatyaban vagy melegitoben alszol es nem pizsamaban, mert hat az is olcsóbb"
Te kajak pizsiben alszol? :D de cuki! ❤️ De ilyen rendes pizsi, mint a filmekben, csíkos, vagy mintás? :D
12-es, van oldschool kockás is ja, de "fiatalosabb" is. Cukizhatsz poénból, de a pizsamanak is megvan a funkcioja. Alsogatyaban alvasnal meg a meztelenul alvas is egeszsegesebb, gratulalok az exeidhez. 24 vagyok, mindig is hasznaltam pizsamat es mindig is fogok. Ahogy utcara is szovetnadragban es ingben megyek es ing alá veszek alápólót vagy trikót, és ahogy edzeni is edzős nadrágot és atlétát vagy polot hordok. Karatézni sem melegitoben mesz, hanem kimonoban, szinházba sem veszel farmert sportcipovel. Mindennek megvan a maga helye es ideje es ezt csak az nem tudja aki infantilis, vagy aki azt hiszi attol lesz kulonleges hogy tojik a szabalyokra/ ertelmes elvi kerdesekre.
By the way barátnőm is hord alvós bugyit (nála erre külön van mas anyagu fehérnemű) meg alvós pólót, szinten szatén vagy egyeb és sosem volt azzal baja, hogy van penzem pizsamar nem ugy mint a csoves videki kolistarsaimnak 5 evvel ezelott, akik szinten megszoltak, hogy en miben alszom :D kozben bagoly mondja verebnek hogy nagyfejű...csak nevetni tudok rajtuk. Agyatlan bagázs. En voltam a ciki aki ingben jart, 4es volt jogbol es nem 2es mint ok es pizsit hordok. Huh de gaz. :D
Az agymenok egyik reszeben is emliti Sheldon, hogy pizsamat csak gazdagok hordanak, de nem ezert vettem, mindig is ertettem a funkciojat es amugy is fazos tipus vagyok.
#15 most ezt kinek írod? :D én cukiztalak, nem a 12.
Nekem volt egy exem, aki pizsiben aludt. Rohadt gazdag volt és szeretet vele kérkedni, meg nagyon durván piperkőc volt. Gyantáztatta a mellkasát, alapozót hordott meg festette a szemöldökét. Több kozmetikai cuccot használt, mint én. A haverjai sokszor b*zizták szegényt, pedig nagyon kis cukifiú volt. :D
15
"Vagy aki azt hiszi attol lesz kulonleges hogy tojik a szabalyokra/ ertelmes elvi kerdesekre"
Szerintem pont te próbálod magadat különlegesnek beállítani. Igazán sajnállak amiért egy ilyen dolog miatt ilyen hangnemben beszélsz a másikkal, savanyú életed lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!