Büszkék lennétek a lányotokra vagy inkább csalódnátok benne?
Olyan szülők véleményére vagyok kíváncsi, akiknek felnőtt lányuk van!
Mit szólnátok, ha a semmiből lenne egy háza, autója, mindene meglenne és megtudnátok, hogy egy 20 évvel idősebb pasi azt élvezi, ha elvesznek tőle mindent.
Büszkék lennétek a lányotokra, hogy a semmiből teremtett meg magának mindent, vagy inkább csalódottak lennétek, hogy ezt milyen áron szerezte meg?
FONTOS, hogy felnőtt lányról beszélünk!
Eddig azt hittem, hogy én vagyok a legtájékozatlanabb a mai divatperverziók terén, de úgy tűnik, mégsem. Azért eléggé meredek egy negyvenes személyt nem beszámítható, kivénhedt trottynak nevezni. Én semmi különbséget nem látok aközött, ha valakinek az az élvezet, hogy szennyes női fehérneműket gyűjt vagy lábakat szagolgat vagy bilincsbe verve várja, hogy ostorral csapkodják vagy ha átélheti önmaga "kisemmizését". De tény, hogy egy több éves pszichoterápia is olcsóbban jönne ki, mint minden egyes alkalommal rásózni valakire egy házat, amikor jól akarja érezni magát...
Szerintem ebben a lánynak semmilyen szerepe nincs, jókor volt jó helyen, pont arra repült egy házkulcs, meg egy slusszkulcs. Nem nagy művészet, inkább az nyugtalanítana ezek után, hogy szaglászták-e már a lábát. :D Na de viccet félretéve, én simán elhiszem, hogy szex nem volt, a legtöbb ilyen csálé ízlésű hímnek az egészséges erotika kívül esik az érdeklődési körén. Kivéve talán azokat a házas egyedeket, akik a feleségüket csalják meg a saját harisnyájával.
Hát nem.
Biztos nem más kirablására, és a kapzsiságra nevelem, szóval kapná az ívet rendesen.
Aki nem tiszteli a másikat az nem fog hosszútávon balesetmentesen közlekedni az élet útján.
Még akkor sem ha a törvénytelenségre és erkölcstelenségre az kéri meg akivel szemben csinálná.
Aggódnék, a lányomèrt.
Tudni szeretném a miértekre a választ.
Hol lehet ilyen férfit találni?
Nekem is jó lenne egy ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!