Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az anyukák miért szeretik...

Az anyukák miért szeretik annyira a mulatós zenét?

Figyelt kérdés

2020. szept. 27. 20:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
91%
Anyuka vagyok. Csakis metal 🤘
2020. szept. 28. 03:32
 22/26 anonim ***** válasza:
85%

2 gyerekem van. Mindig kirazott a hideg a mulatostól és hasonlóktól.

Az esküvőnkön sem volt mulatós annakidején...

Amióta az eszemet tudom, mindig az alternatív és hasonló elvont zenék tetszettek. (The Cure, Bowie, Nick Cave, She past away, Inxs, meg olyan együttesek, akiket a nagy többség nem ismer.. Pl Sisters of Mercy, Siouxsie and the banshees, Damned stb.) de nagyon szeretem a 70-es 80-as évek zenéit is, persze ekképp szelektalva.

2020. szept. 28. 06:24
 23/26 anonim ***** válasza:
62%
Ez a dolog ott dől el hogy fiatal korodban mit halgattál többször amit a testvèreid/szüleid hallgattak, valószínű hogy te nálad is ez fog berögzülni. Járhatsz te discoba,vagy rock koncertre fiatalon,az csak egy társadalmi nyomásra megy attól függően hogy milyen baráti társaságok vannak,de ha ezekböl kinőlsz visszatèrsz a család által halgatott nótákra mert ez volt az elsődleges zenei repertoár amit halgattál, tehát ha discó akkor az ha mulatós akkor meg az,figyeld magad az idő múlásával ès te is majd mulatóst fogsz hallgatni..
2020. szept. 28. 09:09
 24/26 anonim ***** válasza:
87%
Utálom a mulatós zenét,és hasonlókat.
2020. szept. 28. 09:09
 25/26 anonim ***** válasza:

Én anyukám utálja. 76 éves nagymama szintén (ő pl. újabban Bagossy-t hallgat).

Én is anyuka vagyok, én is utálom.

2020. szept. 29. 09:22
 26/26 anonim ***** válasza:
Az enyém ki nem állhatja. Szerintem nem anyukaságtól, hanem ízléstől, közegtől függ a dolog inkább.
2020. szept. 30. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!