Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A magyarok miért szeretik...

A magyarok miért szeretik annyira a (cigány) mulatós zenét?

Figyelt kérdés

Például némelyik ilyen zenének 15 milliós nézettsége van, és nem tudom elképzelni miért, mivel szerintem igénytelen és primitív.

Szerintetek nem jobb az ilyen zene? https://www.youtube.com/watch?v=Fbb50yYjQy4

2015. nov. 28. 21:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
59%
Ugyan amit belinkeltél az is egy mocsok, de a mulatósnál valóban jobb.
2015. nov. 28. 21:28
 2/13 A kérdező kommentje:
Bocsánat, de ez igényes amerikai rock. Kéretik nem mocskolni.
2015. nov. 28. 21:29
 3/13 anonim válasza:
6%
Mindegyik szar a rap a király!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!444
2015. nov. 28. 22:07
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Nem hiszem,hogy a magyarok többsége szereti a cigányzenét.
2015. nov. 28. 22:20
 5/13 anonim ***** válasza:
53%
Nem hiszem (legalábbis remélem), hogy a magyarok többsége szeretné, de aki szereti, az azért, mert ő maga is olyan igénytelen és primitív, mint ezek a "zenék".
2015. nov. 29. 10:25
 6/13 anonim ***** válasza:
60%

A belinkelt zene nagyon nagyon nem tetszik.

Utálom ezt a stílust ,és a mulatós zenét is.

2015. nov. 29. 12:41
 7/13 anonim ***** válasza:
88%
Azért, mert az amerikaiak a country-zenét szeretik.
2015. dec. 2. 16:31
 8/13 anonim ***** válasza:

Én az ilyen fajta cigány zenét zenét szeretem (a cigó a földön, én meg verem az ütemet a fején):

[link]

2015. dec. 14. 11:12
 9/13 Imyourfatherno ***** válasza:
93%
Igazából az lényegtelen ki mit szeret, hanem az ér el valamit amit elfogadnak, viszont ez valóban egy sz.r és valós alapon, ami viszont baj, mert nincs zenei ízlésed, mégsem éred el a cigány mércét. Mivel eleve Indiából származnak, és sok híres zeneművészük van egy és ugyanaz (disco, bulis zene) ágon, gondolom mindenki azzal nyugtatja magát hogy a magyar zene az jobb, viszont ha nincs igazuk akkor lényegtelenül erőszakolták rá a zenéjüket a magyarokra. Szerintetek miért fogadtuk be őket 400 éve, ha nem azért mert hihetetlenül jó a zenei tudásuk? Sőt a cigány nyelv is magában gyönyörű, nemhogy zenével párosítva.
2016. ápr. 2. 22:14
 10/13 Imyourfatherno ***** válasza:
Mindenesetre én nem tartom vissza magam, ha ennyire belelendültünk én is mondhatok jó zenéket: Sygron: Death of an Unknown Empire, Rabeliz: World of Acceptance, Gateways: Black Days sin Light. Ez mentes minden ágú és fajta reklámtól, de még megnézhetitek a Last Fire-t. Sőt az még elég magyar is.
2016. ápr. 2. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!