A magyarok miért szeretik annyira a (cigány) mulatós zenét?
Figyelt kérdés
Például némelyik ilyen zenének 15 milliós nézettsége van, és nem tudom elképzelni miért, mivel szerintem igénytelen és primitív.
Szerintetek nem jobb az ilyen zene? https://www.youtube.com/watch?v=Fbb50yYjQy4
2015. nov. 28. 21:26
11/13 anonim válasza:
Az autentikus népzenét vagy a régi cigányzenét szeretem (amikor az urak húzatták), de nem ezt a mulatós f*st, vagy a kiforgatott népzenét. Amúgy zseretem az operát, az operettet, a rockot és a metált is.
12/13 Ádám123456 válasza:
Adok én neked egy értelmes választ, ha megérted megérted, ha nem nem!!!! A cigány zene nem primitív egyáltalán, a cigányok (szerelemről,szegegénységről,gazdagságról,szeretetről énekelnek.És minden zenében megjelenik az isten emlitése)!!! Van mondani valója van ritmusa és több részre, fajtába sorolható!!!A ciganyok tartjak a hagyományokat míg a magyarok elhagyták tisztelet a falusi hagyomány tartó magyaroknak!!! Cigànyoknál aki nem beszéli a nyelvet és nem tartja a szokásokat az nem számít cigánynak azt lenézik azt mondják rá romungro ami azt jelenti magyarcigány !!!! A lényeg a cigány kultura és zene nagyon szép aki nem érti ezeket és azt mondja ocsmány az a primitív attól még h nm szereted az nem jelenti h szar!!! Én cigány vagyok és sose fogom ugy erezni magam ha iszok és halgatok egy rock zenét mint egy mulatos halgató szép szív szoritó zenét főleg mikor egy olyan ponthoz jutok életembe amikor tényleg nagy fájdalmakat él át az ember ! De ettől nem mondom a rockra hogy ocsmán vagy ha lányom férjhez megy szerintem nm rockot fogok halgatni de igazi magyarok se!! Remélem tudtam segiteni :) (Nem kell a rasszista megjegyzés tartsa mindenki magába)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!