Ismert olyan apákat aki hirtelen felindulásból megveri gyerekèt Vagy képes erre ismertek ilyen apákat?
Figyelt kérdés
Ismertek2020. szept. 23. 13:15
2/8 anonim válasza:
Én még olyan gyereket is ismerek aki addig nem nyugszik mig ki nem huzza a gyufát! (Lepontozo brigád + aszülötehetmindenrosszért brigád indulj!)
3/8 anonim válasza:
Ismerek olyan apát és anyát is, sőt olyan gyereket is, aki megverte a szüleit.
5/8 anonim válasza:
Ismerek. Olyat is, aki nem is hirtelen felindulásból, hanem őszinte meggyőződésből, "nevelő céllal" üti meg. Az én apám is ilyen volt, egyébként. Szerintem ez nem olyan ritka, hiába tiltja a törvény.
6/8 Metionin válasza:
Hajjaj, kb. az osztálytársaim felének ilyen apja volt. Egy egy rosszabb témazárú után jöttek be foltosan meg monoklikkal. Engem apám sose ütött meg, nálunk anyám volt az aki szó szerint levert rajtam mindent.
7/8 anonim válasza:
A törvény nem tiltja a nevelő célzattal való ütést.
8/8 anonim válasza:
Igen, és ez a természetes. Gyereket gyakis indulatból szabad verni. És szabad, mert a Bibliában is benne van, hogy a ha nem akarsz elkanászodott gyereket akkor ne tartóztasd meg a vessződet, ha arra van szükség. Nyilván mindenféle apróságért nem verjük a gyereket.
Ha valaki azt mondja a gyerekénke, hogy na megállj, majd otthon kapsz. Az a rossz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!