Szülőként, nem éreznéd magad bűnösnek?
A 17 éves lányod boldog egy 40-es férfivel, de te és a párod szétromboljátok a kapcsolatukat, és a férfi, a lányod miatt, inkább kilép a kapcsolatból, mert nem akarja, hogy tönkremenjen a kapcsolatotok.
A lányod ezek után bulizni és zülleni kezd. Összejön egy huszonéves sráccal, aki teherbe ejti, és ekkor lelép. A babát nem tartja meg, de erre a műtétre rámegy a méhe, és sosem lehet már gyereke. :(
Lenne képetek a szemébe nézni? Mit mondanátok neki? Miért nem lehetett boldog a férfivel, és miért kell most, 18 évesen így élnie?
Nem vagyok szülő,a lánnyal egyidős vagyok
De nem,nem érezném magam bűnösnek egy kicsit se. Csak mert duzzogsz amiért nem lehetsz együtt egy 40 éves fószerral tiniként még nem kell zülleni és felelőtlenül összefeküdni mindenkivel
EZ eléggé valószínütlen szcenárió, és föleg nem a szülök a hibásak.
Abban esetleg igen, hogy a kapcsolatát tönkretették, megha valamennyire érthetö reakció is, emellett ha kivülálló képes erre, akkor annak a kapcsolatnak eleve nem volt jövöje!
Viszont az, hogy utána füvel-fával lefekszik, az a lány döntése kizárólag, ahogy az is, hogy felelötlenül, védekezés nélkül szexel, illetve abortuszt csináltat.
Viszont ma gyakorlatilag kizárt, hogy emiatt el kelljen távolítani bárkinek is a méhét, hacsak nem valami kuruzslóval végeztette nem kórházi körülmények között.
SZóval itt egyértelmüen a lány a hibás, ö okozta magának a problémákat, csak egyszerübb a szülöt hibáztatni, mint vállalni a felelöséget a saját hülyesége miatt.
Másrészt meg az adott férfivel már régen szétmentek volna a szülök beavatkozása nélkül is, szóval akkor se lenne jobb helyzetben!
Magamat csak annyiban hibáztatnám hogy ennyire elbaszarintottam a nevelését, hogy ilyen idióta, önsorsrontó, primitív, felelőtlen felnőtt lett a lányomból.
Bűntudatom amiatt nem lenne amiért én a legjobbat akartam neki, és nem valami apjakorú pasit.
Ja, és azt mondanám neki hogy sajnálom hogy a lehető legkeményebb módon tanulta meg amit előbb-utóbb mindannyiunknak meg kell tanulnia: hogy a tetteinknek bizony következménye van.
Nagyon naiv ez a lány ha azt hiszi hogy ezzel a negyvenes pasival valami igazi szerelem volt köztük. A pasi nem hagyta volna ott ha szerette volna, csak nem akart az ellene ágáló szülőkkel bajlódni, jobbnak látta ha odébbáll és egy másik tinilányt cserkész be. Aki szereti a párját az az egész világ ellen kész megküzdeni érte, vele. A lány részéről szintén nem volt szerelem, mert ha szeret az ember valakit akkor az elvesztésére nem így reagál hogy összefekszik mindenkivel. Ez csak a szülők elleni gyerekes dac miatt történt, nem a pasi iránt érzett szerelme bizonyítékaként.
Szóval ebben a kapcsolatban amúgy sem lett volna sok, a lány végtelenül ostoba és saját magát hozta ilyen helyzetbe, aztán a szülőkre próbálja kenni.
Akik nyilván szeretik a lányukat és nem akartak velük egykorú vejet, de azt sem akarták hogy a lányuk ribizli legyen, majd terhes valami idegentől, majd az abortusz után steril.
A lány abba persze nem gondol bele hogy a szülőknek milyen szar lehet amit művelt velük, mert hejcegnőnek hiszi magát és azt hiszi hogy körülötte forog a világ.
Ha lenne egy cseppnyi esze akkor bocsánatot kérne a szüleitől az ámokfutásért és rendezné velük a kapcsolatát, mert a negyvenes pasi hopp lelépett, a huszonéves pasi hopp lelépett, a szülei viszont mindig a szülei lesznek.
Hát azért az nem kimondottan ideális, ha egy 40 éves felnőtt férfi egy 17 éves kislánnyal kezd kapcsoaltot, nem gondolod?
A történet többi része kimondottan olcso regényes, a nagyon gyenge kategoriabol. Nem, egy mákszemnyit sem erezném magam bűnösnek, nem az én hibám, ha idióta és elbaxa az életét
Biztosan nem, meddig akarod még visszavezetni??
Nem lenne bűntudatod, amiért egyszer szobafogságra ítélte az apja, mire megromlott a kapcsolatuk, mire ez elmérgesedett, majd teljesen eltávolodtak egymástól, majd apakomplexusa lett és belezúgott egy 40es bácsiba, majd szétmentek, inni kezdett, teherbe ejtették, elvetette és nem lehet gyereke..
Nem, mindegyik elágazásnál van választási lehetőség, egyikből automatikusan nem következik a másik, ráadásul ezek véletlenek, úgy is folytatódhatott volna, hogy teherbe ejti a 40es pasi házasságban, borzalmas apa lesz, ott se lesz az életükben, majd molesztálja a saját lányát, elválik az anyjától és összeáll a gyerekével(woodyallen)..
Gyerekként még csak csak nagy befolyásom van a viselkedésében, de 17 évesen ha ilyet csinálna(öregpasi) csak azért lenne bűntudatom, hogy nem vittem el terápiára, hogy rájöjjön mi siklott félre benne, hogy apjakorabelieket talál érzelmileg és testileg vonzónak!
Amit 18 után csinál az az ő dolga, én onnantól csak érzelmi támasz leszek neki, de hogy a 10.es gimis lányomat ne dugja egy vén fsz, bármit megteszek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!