Ahj nem tudom mi legyen. Szerintetek apuhoz koltozek? 16/l
A szüleim elvaltak amikor 11 voltam
Azóta anyummal lakok felegyhazan
Utalom ezt a várost
Ezért mikor kozepsulis lettem egyértelmű volt számomra hoyg kecsora megyek tanulni
Szóval kecsora jarok gimibe és olyan fárasztó mindennap atjarni ezért arra gondoltam hogy visszakoltozok apuhoz
Meg most anyuval nem igazán jövünk ki jol
Úgy megszoritott hoyg kék zöld folt vagyok
Viszont ott van hoyg apu nojet meg annyira nem csipazom
De apu sose ütött meg
Viszont már apuval eltavolodtunk
Nem tudom mi legyen
Szerintetek??
Próbálj meg először többször találkozni édesapáddal. Utána vesd fel az ötletet. Ha egyikükhöz sem állsz közel, akkor nehezen fog menni a költözés...
Azoknak a válaszolóknak, akik itt rázzák a nokedlit arra, hogy "milyen szánalmasak ezek a tinédzserek" meg üzenem, hogy a Gyk célja a segítségnyújtás,nem pedig a hőzöngés.
Apád nője biztosan odáig lenne az örömtől, hogy apuci 16 éves hisztis kislánya odaköltözik.
Rohadtul nem jó ötlet, tönkre teszed apád kapcsolatát és még több balhé lesz mint eddig volt.
Tanulj meg normálisan viselkedni és akkor anyád nem szorongat.
ha faterod igazi apa,akkor helyreteszi a nőjét és te leszel az új királynő.
vagy legalábbis nem fogja hagyni,hogy feléd kerekedjen a nő.
ezt kell kiderítened.
de ez abból is leszűrhető,hogy amikor elváltak a szüleid,faterod gyerek elhelyezésnél mennyire keményen harcolt érted?
már ha tett ilyet.
Hát tudod, a költözést felvetheted, de nem te egyedül fogsz dönteni erről. Egyáltalán: apád fogadna? Anyád elengedne?
Ami meg a kék-zöld foltokat illeti: ma már kérdezted, hogy "normális-e" az anyád. Nem tudom, min vesztetek össze, de akármin is, ha most azzal akarod fenyegetni meg büntetni, hogy te majd jól elköltözöl tőle, akkor egyszerűen gyerekes vagy....
Nem anyu miatt
Rosszul fejeztem ki magam
Inkább a suli miatt
Meg nem szeretem ezt a várost
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!