Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ahj nem tudom mi legyen....

Ahj nem tudom mi legyen. Szerintetek apuhoz koltozek? 16/l

Figyelt kérdés

A szüleim elvaltak amikor 11 voltam

Azóta anyummal lakok felegyhazan

Utalom ezt a várost

Ezért mikor kozepsulis lettem egyértelmű volt számomra hoyg kecsora megyek tanulni

Szóval kecsora jarok gimibe és olyan fárasztó mindennap atjarni ezért arra gondoltam hogy visszakoltozok apuhoz

Meg most anyuval nem igazán jövünk ki jol

Úgy megszoritott hoyg kék zöld folt vagyok

Viszont ott van hoyg apu nojet meg annyira nem csipazom

De apu sose ütött meg

Viszont már apuval eltavolodtunk

Nem tudom mi legyen

Szerintetek??

2020. szept. 12. 18:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
89%
Mert tinédzser, és elfelejtette, hogy nem a haverjainak ír...
2020. szept. 12. 19:39
 12/21 anonim ***** válasza:
73%

Próbálj meg először többször találkozni édesapáddal. Utána vesd fel az ötletet. Ha egyikükhöz sem állsz közel, akkor nehezen fog menni a költözés...

Azoknak a válaszolóknak, akik itt rázzák a nokedlit arra, hogy "milyen szánalmasak ezek a tinédzserek" meg üzenem, hogy a Gyk célja a segítségnyújtás,nem pedig a hőzöngés.

2020. szept. 12. 19:55
 13/21 anonim ***** válasza:
67%
Apukád mit szólna? Amúgy inkább javítani kellene anyukáddal a kapcsolatodon, nem elköltözni mert "most nem jövünk ki jól". Nem azt mondom h jogosan szorította meg a karod, de mi volt az oka?
2020. szept. 12. 20:15
 14/21 anonim ***** válasza:
69%
Ne költözz apád új nője kikezdene.
2020. szept. 12. 20:36
 15/21 anonim ***** válasza:
74%

Apád nője biztosan odáig lenne az örömtől, hogy apuci 16 éves hisztis kislánya odaköltözik.

Rohadtul nem jó ötlet, tönkre teszed apád kapcsolatát és még több balhé lesz mint eddig volt.

Tanulj meg normálisan viselkedni és akkor anyád nem szorongat.

2020. szept. 12. 21:13
 16/21 anonim ***** válasza:
12%

ha faterod igazi apa,akkor helyreteszi a nőjét és te leszel az új királynő.

vagy legalábbis nem fogja hagyni,hogy feléd kerekedjen a nő.

ezt kell kiderítened.

de ez abból is leszűrhető,hogy amikor elváltak a szüleid,faterod gyerek elhelyezésnél mennyire keményen harcolt érted?

már ha tett ilyet.

2020. szept. 12. 21:35
 17/21 anonim ***** válasza:
86%

Hát tudod, a költözést felvetheted, de nem te egyedül fogsz dönteni erről. Egyáltalán: apád fogadna? Anyád elengedne?

Ami meg a kék-zöld foltokat illeti: ma már kérdezted, hogy "normális-e" az anyád. Nem tudom, min vesztetek össze, de akármin is, ha most azzal akarod fenyegetni meg büntetni, hogy te majd jól elköltözöl tőle, akkor egyszerűen gyerekes vagy....

2020. szept. 12. 22:28
 18/21 anonim ***** válasza:
89%
Csakúgy halkan jegyezem meg, attól hogy te apádhoz akarsz költözni, ez nem rajtad, hanem rajta múlik, még a barátnőjén.
2020. szept. 13. 07:33
 19/21 A kérdező kommentje:

Nem anyu miatt

Rosszul fejeztem ki magam

Inkább a suli miatt

Meg nem szeretem ezt a várost

2020. szept. 13. 07:50
 20/21 anonim ***** válasza:
78%
Ahogy előttem írták ez nem úgy megy hogy te ez eldöntöd. Ezt velük kell megbeszélned. Mi ebben nem tudunk segíteni.
2020. szept. 13. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!