Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van olyan szituáció amikor...

Van olyan szituáció amikor meg lehet verni egy gyermeket?

Figyelt kérdés
2020. szept. 12. 10:47
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
63%
Olyan igazi verés szerintem soha, bár nincs gyerekem, de ha valami brutális nagy baromságot csinálna (DIREKT, nem csak balesetként) akkora pofont lekevernék, hogy a fal adná a másikat. Olyasmikre gondolok, hogy pl. rendszeresen verekedne, 10 évesen rátalálnék, hogy cigizik, stb., tehát erősen kisebbségre jellemző dolgok. Most ezek lehet, hogy hülye példák, de nem jut eszembe jobb.
2020. szept. 12. 10:56
 2/21 anonim ***** válasza:
44%
Csak ha politikus vagy. Akkor asszonyt, kutyát, gyereket.
2020. szept. 12. 10:57
 3/21 anonim ***** válasza:
93%

Nem igazán tudom. Egyszer eléggé helyeseltem, pedig ellene vagyok minden formában. Sorházban laktam és közös volt a három sorház villanyórájának a főkapcsolója, amely az udvarban volt. A gyerekek kinn játszottak az udvaron. Egyszer csak mindhárom lakásban elment az áram, megnéztük a lakásban, ott minden rendben volt, utána egymást kérdezgettük, de sehol nem volt áram. A gyerekek is eltűntek. A szomszéd, mivel az ő gyerekei voltak, nagyon ideges lett, azt hitte, valami bajuk lett, összefügg az áramszünet és a baj.

Végül odament a fő-áramkapcsolóhoz, aminek az ajtaja ki volt feszítve és lekapcsolva az áram. Akkor már gondolta, hogy a gyerekek voltak. Megkereste őket, elbújtak előle, pedig soha nem bántotta előtte őket. Annyira ideges lett, hogy a nagyobb gyereknek lekevert egy hatalmas pofont, mert csak ő érhette fel a kapcsolót. Utána nagyon megbánta, de akkor ezt látta az egyedül célravezetőnek. Persze, aztán elmagyarázta a gyereknek, milyen veszély leselkedhetett volna rá, de első dühében ment a pofon és megmondom őszintén, nem tudtam ezért elítélni.

2020. szept. 12. 11:00
 4/21 anonim ***** válasza:
84%

Persze, siman belefer egy jol idozitett pofon, ha nyomos ok van ra!

De agyba-fobe rendszeresen verni az azert eros tulzas!

2020. szept. 12. 11:07
 5/21 anonim ***** válasza:
84%
Megverni nem. De néha elkelhet egy egy pofon.
2020. szept. 12. 11:07
 6/21 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem nincs.
2020. szept. 12. 11:23
 7/21 anonim ***** válasza:
33%
1-es, jól lekevernél egy akkora pofont a gyereknek, hogy a fal adja a másikat, azért, mert verekszik? Ne fuss ennek neki még egyszer!
2020. szept. 12. 11:29
 8/21 anonim ***** válasza:
70%
#7 Miért is fussak neki mégegyszer? Ha pl. iskolában rendszeresen terrorizálná a társait, szerintem eléggé indokolt.
2020. szept. 12. 11:40
 9/21 anonim ***** válasza:
29%
Amennyiben tényleg szükséges, akkor szerintem jó dolog lehet. Viszont ha azért vered meg, mert fellökte a másikat akkor szerintem egy szidás is megteszi. Igazából ki-hogy neveli a gyermekeit.
2020. szept. 12. 11:58
 10/21 anonim ***** válasza:
53%
Elèg sok ilyen gyereket làtok az utcàn ès a boltokban, amelyikre ràfèrne. Kàr, hogy az ő szüleik nem teszik fel maguknak ezt a kèrdèst.
2020. szept. 12. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!