Ilyenkor mindig pánikrohamom van?
Kiskorom óta otthon csak a veszekedés megy. Mindig azt hallgattam ahogy apám ordítozott anyámmal,egy olyan dolgon ami neki nem tetszett.
A mai napig idegbeteg.
Ma az történt hogy nem volt elmosva néhány edény,mert senki sem volt itthon, anyám sem.Elkezdett drámázni és csúnyán beszélt velünk.
Persze nem mosogattam el mert fáradt voltam diákmeló után és gondoltam majd este elmosogatok, de ő tovább ordibált,majd nekilátott.
Már ott tartok hogy ha elkezd kiabálni valamin olyan pánikszerű érzés fog el,és el akarok onnan menekülni, sírhatnékom van.
Nem tudom mit tegyek, mert vele normálisan nem lehet beszélni,de még együtt élni sem, mert szinte mindenen felidegesiti magát.
Mit tudtok tanácsolni? Hogy viseljem el könnyebben?
Csatlakozok az előttem szólóhoz, pánikbetegségnél nálam is az volt,mint a #2 válaszolónál, úgyhogy szerintem sincs nálad ilyenről szó. Veszekedés után ez normális,hogy így érzed.
Én is megpróbálnék vele beszélni normálisan,addig,ameddig nem képes leülni és rendesen megbeszélni a dolgokat. Ha felkapja a vizet,akkor ott kell hagyni és később megint megpróbálni. Előbb vagy utóbb csak sikerül valami pozitívat is elérni.
Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!