Párom lánya ha orvosira megy, akkor egészen az egyetem befejezéséig fizetni kell a gyerektartást? Ha a másik lánya is akkor meg mindkettőre?
Tudod, kérdező, a gyerekvállalást célszerű nem úgy tervezni, hogy a meglévő gyerekeket károsítod meg azért, hogy az újnak több jusson. Neki van két gyereke, akikért felelőséggel tartozik. És nem, nem az anya új férje, vagy az anya az, aki egyedül köteles tartani és támogatni ezeket a gyerekeket, csak azért, hogy a pasas új gyereket csinálhasson.
Pucér valagra nem kell gyereket vállalni. Ha nem telik új gyerekre is, akkor nem kell újat gyártani. Neki már van kettő, ha ezekről se tud tisztességesen gondoskodni (30 ezer ft/fő az nagyon kevés, főleg egyetemistára) Ha neked annyira kell, akkor olyannal vállalj, akivel el is tudjátok tartani.
Nekem is pont ilyen mocsok anyagias volt apám felesége. Addig hisztizett, míg apám kijelentette, hogy ne tanuljak tovább, mert ő nem fizet, és menjek férjez, és tartson el a férjem.
Nem esett jól.
Én elvégeztem az egyetemet apám pénze nélkül, de utána úgy is álltam hozzájuk, később nekik lett volna szükségük a támogatásomra, mindkettő elvesztette a munkahelyét még nyugdíj előtt. Szerinted? Segítettem?
Mondam, hogy éljenek meg abból a pénzből, amit annak idején rajtam megspóroltak...
Akkor osztódni fog a pénz eggyel több felé. Azért akik itt habzó szájjal fröcsögik, hogy a pasi ne alapítson még egyszer családot a kérdezővel, és ne legyen gyerekük, azok nem gondolhatják komolyan. Akkor majd kap a két lánykára a volt feleség nem 60 ezret havonta, hanem 40 ezret, és ez van.
Unokahúgom a gyerekére havi 20 ezret kap az apától (közszférában dolgozik a pasi szarért-húgyért, ez van.)
Gratulálok! Szaros 60 000 forint, ami jobb helyeken egy hétvégi családi programot sem fedez, ha ottalvós, problémát okoz, te meg újabb gyermekvállalásra ösztönöznéd...
Elképesztő, mennyire buták és ösztönlények az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!