Szülők, ha a fiatok megerőszakolna egy lányt, ti képesek lennétek megbocsátani?
Nem értem miért pontozzák le azokat akik nem akarnák megölni a saját gyermeküket!
Oké haragszol rá mert nem helyes amit tett de gondoljunk csak bele. Ha megölöd te magad is csak egy ugyan olyan mocskos féreggé válsz és mehetsz is a börtönben...A te drága szüleid mit gondolnának? Azt hiszed hogy megsimogatnák a fejed és azt mondanák ügyes vagy kislányom/kisfiam? Milyen beteg világban élnek egyesek?
Amíg nem bizonyosodik be hogy az a lány meglett erőszakolva és amíg tudom hogy a FIAM milyen ember addig nem hinném el a lány állításait.
AZ ÉN FIAM AZ ÉN SZABÁLYAIM!
Ha másoknak van "joga" megölni a SAJÁT GYERMEKÉT akkor nekem is van jogom mellette állni és nem el küldeni a p*csaba
Tudathasadásos állapot lenne nőként, anyaként ilyesmivel szembesülni, és elképzelhetetlen is, hogy az a kis cuki szőke, aki kisfiúként azon szörnyülködött, hogy milyen csúnya dolog azért tartani állatokat, hogy levágják és megegyék őket, képes volt primitív ösztönlény módjára erőszakot elkövetni.
Nem tudom, tudnék - e rá valaha ugyanúgy tekinteni, mint azelőtt. Nem tudom, tudnám - e feltétel nélkül szeretni még. Mindenképpen kellene, hogy lássam, őszintén megbánta ami történt és bármit megtenne, hogy jóvátegye a dolgot - ami nyilvánvalóan lehetetlen, de a motivációját mutatja. (pl. ő maga ajánlja fel a lánynak, hogy állja a pszichoterápiája költségét (hosszú éveken át), stb.)
Mindezek mellett / ellenére sem vagyok benne 100% biztos, hogy őszintén meg tudnék bocsátani neki, hiába tudom, hogy ezzel segítem őt abban, hogy ne konzárválja az elutasítottság érzése benne a szörnyeteg állapotot, hanem feldolgozza...ha fel lehet egyáltalán...a saját tettét.
Őszintén remélem, hogy sosem kell ezzel a kérdéssel foglalkoznom.
"Ha megölöd te magad is csak egy ugyan olyan mocskos féreggé válsz"
Ezt soha nem értettem. Ártatlant bántani vs. megtorolni ezt a sérelmet miért ugyanaz?
Ennyi erővel ne menjen senki börtönbe, töröljük el az igazságszolgáltatást.
Nem. Ha valamit elítélek, az az, ha valaki a gyengébbet bántja. Legyen az gyerek, nő vagy állat. Soha nem akarnám többet látni az életben, aztán a hátralevő életemben azon gondolkoznék, hogy hogy tudtam ekkora szardarabot nevelni.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!