Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kellet ebből ilyen...

Miért kellet ebből ilyen ügyet csinálni?

Figyelt kérdés
Dunántúlra költöztem és alig írtam anyámank és ki volt akadva hogy ő volt mindig velem és én nem írok meg ilyenek meg hogy ugyan az vagyok mint apám hogy csak az érdekel hogy nekem jó legyen. Az elmúlt időben pedig senkivel nem beszéltem mert olyan kedvem volt, erre persze válaszul "de én tettem érted mindent" vagy amikor azt hozom fel hogy apámmal sem beszéltem meg beszélek ha távol van akkor az a válasza hogy "de apád az elhagyott". Igazából histornikus személyiségzavara van anyámnak, leszidott hogy elhagytam meg ilyenek meg sírós emojit küldött és azt mondta hogy nem gondolta hogy ez lesz én meg csak pislogtam hogy mi van. Szerintem manipulálva próbál és bűntudatot kelteni. Egyébként tényleg nem szoktam a családtagjaimra gondolni és nem is hiányoznak pedig mondhatni szeretem őket. 20/f Anyám mindenfélét kitalál magának..
2020. szept. 1. 22:35
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Van mikor az egész család kezelésre szorul, na ez egy ilyen helyzet...
2020. szept. 2. 09:10
 22/22 A kérdező kommentje:
Nekik aztán lehet beszélni.
2020. szept. 2. 16:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!