Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kellet ebből ilyen...

Miért kellet ebből ilyen ügyet csinálni?

Figyelt kérdés
Dunántúlra költöztem és alig írtam anyámank és ki volt akadva hogy ő volt mindig velem és én nem írok meg ilyenek meg hogy ugyan az vagyok mint apám hogy csak az érdekel hogy nekem jó legyen. Az elmúlt időben pedig senkivel nem beszéltem mert olyan kedvem volt, erre persze válaszul "de én tettem érted mindent" vagy amikor azt hozom fel hogy apámmal sem beszéltem meg beszélek ha távol van akkor az a válasza hogy "de apád az elhagyott". Igazából histornikus személyiségzavara van anyámnak, leszidott hogy elhagytam meg ilyenek meg sírós emojit küldött és azt mondta hogy nem gondolta hogy ez lesz én meg csak pislogtam hogy mi van. Szerintem manipulálva próbál és bűntudatot kelteni. Egyébként tényleg nem szoktam a családtagjaimra gondolni és nem is hiányoznak pedig mondhatni szeretem őket. 20/f Anyám mindenfélét kitalál magának..
2020. szept. 1. 22:35
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Élőben meg nem akarok azzal takarózni hogy depressziós hangulatban vagyok vagy voltam, nem szeretem ha az emberek sajnálnak.
2020. szept. 2. 00:18
 12/22 anonim ***** válasza:
86%
Próbáld meg végiggondolni, hogy mi tesz boldoggá és hogy te másokat hogyan tudsz boldoggá tenni. Gyakran apró dolgokról van csak szó, de sokat lendíthetnek egy rossz napon.
2020. szept. 2. 00:22
 13/22 A kérdező kommentje:
Mostanában elkezdtem újra edzeni, súlyos betegségből térek vissza és lazán de csinálom az edzést.
2020. szept. 2. 00:24
 14/22 anonim ***** válasza:
90%
Na ez szuper kezdet! Ha ilyen kisebb-nagyobb célokat kitűzöl magad elé, akár edzésben, akár másban, hetekre leosztva, és aztán végignézve, hogy mennyi mindent értél már el, messzire fogsz jutni!
2020. szept. 2. 00:27
 15/22 A kérdező kommentje:
Azért sz'r látni hogy mások előrébb vannak én meg nem találok munkát.
2020. szept. 2. 00:44
 16/22 A kérdező kommentje:
Meg anyám azt mondta hogy nem is foglalkozom a testvéremmel, egyszer azt mondtam hogy attól hogy a testvérem nem kell szeretnem és azon kiakadt. Valamilyen oknál fogva teljesen közömbös számomra a testvérem, sőt inkább azt mondanám hogy van egy kis ellenérzésem vele szemben. Én nem tudok komolyan kötődni valakihez, régen még ment ahogy emlékszem de egyre érzéketlenebb lettem ahogy telt az idő.
2020. szept. 2. 04:09
 17/22 A kérdező kommentje:
Már jóval 40 felett van, igazából már súrolja az 50-et. Valahol azt olvastam hogy 40 alatt ideális a szülés. Szerintem már fizikailag se lenne rá képes, legalábbis volt nekik kettő ha nem több pete fészek rák megelőző műtétje.
2020. szept. 2. 04:25
 18/22 A kérdező kommentje:
Ja most olvasom hogy 30 alatt az ideális.
2020. szept. 2. 04:26
 19/22 anonim ***** válasza:

Látom elvagy...

Remélem azért alszol is valamikor.

2020. szept. 2. 06:19
 20/22 anonim ***** válasza:
49%
Neked nincs életed!Kezdj el sportolni vagy kezdj magaddal valamit,mert nagyon gáz,hogy húsz évesen a ennyi pszicho szart aggatsz magadra meg az édesanyádra.Szimplán egy teszetosza,tehetetlen ember vagy,aki ezek mögé a depis vagyok szarok mögé bújik,mindenkit hibáztat és kibújik a felelősség alól!
2020. szept. 2. 06:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!