Miért olyan nehéz elfogadni a párunk gyerekét?
Nem nehéz.
Szeretjük egymás gyerekeit és igyekszünk segíteni őket mindenben.
11 de mindenhol szajkozzak hogy csak el kell fogadni ami amúgy egyáltalán nem könnyű! Ha könnyű lenne elfogadni a másik embert és dolgait válás sem lenne!
A hétköznapokat meg nem látják előre ...
Igen egyetértek utsóval. Én el tudom fogadni a gyerekeket de az ex nincs mindig képben szerencsére. Nem kell látnom se.
Ellenkező esetben nehéz lenne vagy egyenesen elviselhetetlen.
"Ez a te velemenyed es rendben van. De ha valakinek olyan fontos ez, akkor nem kezd kapcsolatot Belaval, akinek van mar 2 gyereke, egy masik notol."
Igen, és ezt leírtam már a 4-es válaszomban. Csak fura, hogy nem érti valaki a saját gyerek és a valaki más gyereke közt a különbséget.
"Érdekes egyébként hogy amikor olyan olvasok hogy a nő elfogadta és szereti a párja gyerekét ott már neki is van egy másik kapcsolatból gyereke. Ezt jól látom? Talán mikor egyforma "hozott csomarlg" van mindkét fél részéről ott könnyebben is fogadják el a helyzetet."
Jól látod. Mert itt a gyerekek miatt a párok ugyanott vannak egymásnak a fontossági listán. Ha nekem is vannak gyerekeim meg Bélának is, akkor kinek-kinek a saját gyereke a legfontosabb, utána a másik. Ez halál egyszerű.
#16 Tobbszor is emlitettem, hogy ez egyentol fugg! Nem minden ember egyforma... Igen is lattam peldat arra, hogy fiatal ferfi letere ugy neveli a parja gyereket mintha a sajatja lenne. Es olyant is lattam mar, hogy a ferfi megcsalta a feleseget miutan gyerekuk szuletett, mert zavarta, hogy a felesege sok idot tolt a gyerekkel es utanna mar nem volt kedve/energiaja annyit romantikazni mint azelott.
Ha neked az a fura, hogy hogyan tudom egy szintre emelni a kozos gyereket es az egyik fel gyereket, akkor nekem meg az a fura, hogy hogyan tudja valaki, ennyire rangsorolni a szamara fontos szemelyeket. Mindenkinek fontos az anyja, apja, testvere, parja/ferje, gyereke stb... de ezek mind kulon kategoriaba tartoznak, nem ertem mit lehet ezen annyit agyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!