Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek evvel a helyzettel?

Mit tegyek evvel a helyzettel?

Figyelt kérdés

Őszintén nemtudom hol kezdjem. Sokszor azt éreztem hogy anyukám jobban szereti a testvéreimet. Hiába próbáltam nyugtatni magam hogy őket ritkábban látja meg stb. de sajnos nem igazán működött, inkább csak kihevertem. Nagyon vártam a nyarat hogy együtt lehessünk meg stb. ennek ellenére csak kb. 2 hétig tudtam úgy igazán velük lenni, különben dolgoztak. Nyilván probáltak beszélni hogy elhiszik hogy rossz de szerintem közel nem értik milyen érzés volt ez nekem. Most apukámnak a leállása volt és anya is itthon volt, erre apukám végig dolgozta a szomszédnál a leállását. egyetlen egy közös programunk volt, de nem voltunk úgy hármasba mióta nyaralni voltunk. Az anyukám állandóan avval jön hogy ő nembízik bennem, de ő elvárja hogy ha bármi bajom van beszéljek vele. Mindig azt hajtogatja hogy lépjünk túl a múlton közben ő az egyetlen aki nemtud. Sajnos párszor hallottam már olyat tőle, hogy a legegyszerűbb dolgokra sem vagyok képes, milyen vastag a combom, hú hát fogyhatnék (ezek miatt mostanában nem eszek olyan sokat). Néha full hülyeségek miatt csesz le. Nem érzem azt hogy igazán érdekelné az érzelmeim. PL. múltkor megbántott kérdezte mi a bajom mondom semmi, csak rosszul esett annyit válaszolt hogy tudomásul vettem. Aztán később mikor beszéltünk róla, akkor meg próbálta rám hárítani. Mielőtt bárki félre értené, alapjáraton jó anya,de vannak ilyen dolga. Sajnos volt egy korszakom amikor vagdostam magam, belátom nem volt jó dolog. Egyszer véletlen meglátta igazábol nemlehetett félre érteni. Nem beszélt velem csak egy vitánál a fejemhez vágta. Egy elkeseredett 16 éves lány

(Először is bocsi a helyesírási hibákért,csak szimplán idióta vagyok, kérlek ne szidj le ha valamiben nem értesz velem egyet, nemtudom másoknak milyen az anyukájuk vagy éppen pont ilyen.)

2020. aug. 30. 22:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

És mondjuk ha nincsenek barátai? Szerinted mindenkinek vannak barátai?

Vagy mondjuk mi van ha a barátai mellett a szüleivel is szeret lenni és velük is akar időt tölteni?

2020. aug. 31. 17:13
 12/20 anonim ***** válasza:
De épp ezaz, hogy talán elmond róla is valamit, hogy nincsenek barátai. Szerinted poénból kérdezem ennyit? Szerinted poénból kerüli a választ?
2020. aug. 31. 18:37
 13/20 A kérdező kommentje:
Vannak barátaim, pont elég akik melletem voltak/vannak. Voltak közös programjaink, és aludtunk egymásnál. Amúgy #11-nek van igaza. Vannak barátaim de a szüleimmel is akarok lenni, amire az elmúlt 6 hónapban nem volt túl sok lehetőségem.
2020. aug. 31. 21:16
 14/20 anonim ***** válasza:
16 évesen azért ez elég gáz, hogy nem fogod fel, hogy munka van. Voltatok együtt. Ne unatkozz már ennyire. Mától suli.
2020. szept. 1. 09:23
 15/20 A kérdező kommentje:
Neharagudj de szövegértési problémád van? TUDOM HOGY MUNKA VAN, pont ezért akartam segitséget kérni hogy hogy legyek ezen túl, mivel 6 hónapja 7 napbol 6 ot dolgoznak ésnösszese 2 hét minőségi együttlét nem túl sok a 6 hónaphoz képest. Én csak segitséget akartam kérni. Nemértem mi a probléma hogy szertnék a szüleimmel lenni,és nem 0-24 be a barátaimmal lenni. Sajnalom hogy ilyen balos vagyok, én csak segítséget akartam kérni ehelyett csak szidást kaptam. Azért köszönöm a "segitséget".
2020. szept. 1. 12:34
 16/20 anonim ***** válasza:
De fáradtak bszki! Te meg 16 vagy és nem 6. Úristen.
2020. szept. 1. 13:02
 17/20 A kérdező kommentje:
En pknt erre kértem segítséget hogy EGYEDÜL LEGYEK TÚL! nemhiszem el, mindent egyedül kell csinálnom,pont ezért akartam megoldást hogy túljussak rajta és egyedül. Én segítséget akartam de úgy látszik te nemérted a lényeget.
2020. szept. 1. 13:10
 18/20 anonim ***** válasza:
De min akarsz túljutni? Hogy elfogadd, hogy nem mindig olyan az élet amilyennek akarod? Vagy, hogy nem lesz senki egész nap a sggedben azért, mert te nem tudsz mit kezdeni magaddal. Találj hobbit. Basszus. Nem vagy már óvodás.
2020. szept. 1. 13:59
 19/20 A kérdező kommentje:
Van hobbim. Csak szerettem volna néha együtt lenni velük de úgy látszik ezt sem érdemlem.
2020. szept. 1. 17:10
 20/20 anonim ***** válasza:
Úgy látszik, hogy túltolod a drámát.
2020. szept. 2. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!