Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez mennyire volt helyén való?

Ez mennyire volt helyén való?

Figyelt kérdés

Meg volt beszélve apukámmal, hogy ma megyünk ruhákat venni az iskolához. (Ünneplőt, új nadrágokat, cipőt, pólókat). Viszont véletlenül elaludtam dél körül, mert nagyon álmos voltam, erre most keltem fel 8-kor. Mikor lefeküdtem az ágyba, úgy voltam vele, hogy ha elalszok akkor úgyis felkelt, mivel kb MUSZÁJ lett volna új ruhákat venni, mert kb 1 gatyám van, 1 pólóm meg egy cipőm amit fel szoktam venni, az is olyan hogy maximum biciklizni venném fel....

És most mit csináljak így? Azon is gondolkozom már, hogy elmegyek itthonról a f**omba és haza se jövök többet, nem fogok emiatt égni az iskolában.... Mi a f*******a*opgkaoygrkWPOAomért nem lehet valakit felkelteni??

2020. aug. 30. 20:36
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Felvettem rá a pulóvert tavaly és tiszta fekete szösz lett amit nem lehet leszedni
2020. aug. 31. 00:07
 32/46 anonim ***** válasza:
90%

Létezik olyan hogy szöszhenger de celluxal is le lehet szedni.

És ahogy az előző válaszoló írja ha nem gépolajjal locsoltad magad akkor ki tudod mosni az inget és egy napra tökéletes. Mosógépet, vásárlót kezelni meg nem olyan nehéz

2020. aug. 31. 03:23
 33/46 anonim ***** válasza:
68%
Vasalót* autoccorect :)
2020. aug. 31. 03:24
 34/46 anonim ***** válasza:
90%
A sok kifogas! Kepzelem,hogy miket magyarazkodsz a tanaroknak,miutan feleles utan behuzzak az 1-est!
2020. aug. 31. 09:08
 35/46 anonim ***** válasza:
85%
Anyukáddal mi a helyzet?
2020. aug. 31. 09:16
 36/46 A kérdező kommentje:
valahol van az is xd
2020. aug. 31. 09:25
 37/46 anonim ***** válasza:
84%
Hát, szerintem nincs igazad ebben a dologban. Neked lett volna fontos ez a vásárlás, én ha délutáni sziesztát tartok, de nem akarok túl sokáig aludni, akkor állítok a telefonon egy ébresztőt, hogy biztos ne aludjak tovább. Apud biztos úgy gondolta, ha alszol, akkor biztos nem is annyira fontos az a vásárlás. Legalább is nekem kívülről így jönne le a helyzet. Legközelebb ha számodra ennyire fontos egy vásárlás mint ahogy itt írod, akkor 1. ne utolsó napra told 2. vásárlás előtt ne kezdj délutáni sziesztába 3. ha mégis legalább egy ébresztőt állíts be basszus. Ez nem apád felelőssége volt, ez a tied volt.
2020. aug. 31. 13:27
 38/46 anonim ***** válasza:
80%
Kérdező, sulit el ne aludd holnap!!
2020. aug. 31. 13:31
 39/46 anonim ***** válasza:
100%
A ruházati üzlet helyett én a háziorvost keresném fel a helyedben. Brutális ez a rengeteg alvás, de komolyan.
2020. aug. 31. 14:05
 40/46 A kérdező kommentje:
Előtte voltam házibulin, reggel 7-től másnap délutánig fent voltam kb 20 perc alvással. Szóval gondolom azért aludtam ennyit.
2020. aug. 31. 14:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!