Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez mennyire volt helyén való?

Ez mennyire volt helyén való?

Figyelt kérdés

Meg volt beszélve apukámmal, hogy ma megyünk ruhákat venni az iskolához. (Ünneplőt, új nadrágokat, cipőt, pólókat). Viszont véletlenül elaludtam dél körül, mert nagyon álmos voltam, erre most keltem fel 8-kor. Mikor lefeküdtem az ágyba, úgy voltam vele, hogy ha elalszok akkor úgyis felkelt, mivel kb MUSZÁJ lett volna új ruhákat venni, mert kb 1 gatyám van, 1 pólóm meg egy cipőm amit fel szoktam venni, az is olyan hogy maximum biciklizni venném fel....

És most mit csináljak így? Azon is gondolkozom már, hogy elmegyek itthonról a f**omba és haza se jövök többet, nem fogok emiatt égni az iskolában.... Mi a f*******a*opgkaoygrkWPOAomért nem lehet valakit felkelteni??

2020. aug. 30. 20:36
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
87%
A mobilodat (ugye van Neked is?) miért nm állítottad be ébresztésre?
2020. aug. 30. 21:10
 12/46 anonim ***** válasza:
88%

"Azon is gondolkozom már, hogy elmegyek itthonról a f**omba és haza se jövök többet, nem fogok emiatt égni az iskolában...."

Szerintem ezt a szüleid is díjaznák. :D

2020. aug. 30. 21:25
 13/46 A kérdező kommentje:
jaaaaaa
2020. aug. 30. 21:32
 14/46 anonim ***** válasza:
93%
Soha nem értettem, hogy miért az utolsó elötti pillanatban kell a dolgokat elintézni.
2020. aug. 30. 21:35
 15/46 anonim ***** válasza:
83%
Ha NEKED fontos valami, akkor áruld már el, hogy mi a f*******a*opgkaoygrkWPOAomért alszol el?
2020. aug. 30. 21:35
 16/46 A kérdező kommentje:
Azt hittem felkelt, most is nagyon almos vagyok:(
2020. aug. 30. 21:37
 17/46 anonim ***** válasza:
74%

Másnak még ennyije sincsen. Legalább becsüld meg amid van, és írnád le normális stílusban a problémádat.

Én sem keltettelek volna fel. Elaludtál, és ha tényleg nagyon fontos lett volna számodra ez a kiruccanás akkor legalább egy ébresztőt állítottál volna be. Így olyan mintha félvállról vetted volna.

De én is megsúgok neked valamit.....ne lepődj meg...de a ruhák és a csillivilli cipellők nem fognak szárnyat növeszteni majd elrepülni. Holnap vagy az év bármely napján eltudtok menni :))

Ez egy kiváló dolog arra, hogy tanulj a hibádból.

2020. aug. 30. 21:38
 18/46 anonim ***** válasza:
95%
Majd elmész vásárolni a jövő héten...
2020. aug. 30. 21:45
 19/46 anonim ***** válasza:
44%

Hű, de okos itt mindenki!

"Én sem ébresztettelek volna fel. Ha meg van beszélve, és te inkább elalszol, fel sem kelsz magadtól, akkor azt gondolnám, hogy nem is volt ez olyan fontos."

Ez a röhejes, de sajnos tipikus "jó, akkor én megsértődtem" attitűd felesleges feszültséget generál csak, de hajrá, csináld. Szerintem semmiből nem áll megbökködni valakit, hogy "hé, indulni kéne, megbeszéltünk valamit". Lehet kicsit megrovóan tenni ezt, ez még belefér, játszani a sértődött dámát és órákon át duzzogni, hogy "úgy kell neked, megérdemelted", az már több mint szánalmas. Az ilyennél már kellene egy pszichológiai vizsgálat.

2020. aug. 30. 21:55
 20/46 anonim ***** válasza:
59%
Elkényeztetett kis pōcs vagy. Én annó az utcai farmeromba meg a fehér adidasomba mentem évnyitóra/záróra. Mondanom sem kell hogy a kis picsâk mindig odáig voltak.
2020. aug. 30. 21:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!