Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy anya a lányának miért...

Egy anya a lányának miért hagyja hogy 40 éves pasival járjon?

Figyelt kérdés

Mondván, hogy:

Találkozott a pasival és az egy meglepően szimpatikus, kedves "fiatalember"????!!!!! És hogy a találkozást követően ő teljesen megnyugodott. Nem lesz itt semmi gond, mert egy anya, egy nő ezt úgyis megérzi.

Könyörgöm a lány másodéves egyetemista.

Anyukánál valami nem stimmel, hát kislánya is látszik honnan örökölte.

#lány #furcsa párkapcsolatok #anyai viselkedés #férfiak 40 felett #felelős szülő
2020. aug. 30. 13:50
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

# 7

20 éves. De akkor is otthon él, még egy fiatal nő. Miért van egy 40-es fószerrel?

2020. aug. 30. 14:11
 12/35 anonim ***** válasza:
73%
Imádom az ilyen kérdéseket. 21 évesen fülig szerelmes voltam egy 41 éves pasiba. Anyám hál istennek nem kezdett el sikoltozni, hanem megismerte, közölte, hogy tök szimpi neki, és örült, hogy boldog vagyok. Semmi bajom nem lett, a pasas nem használt ki, és végül én szakítottam vele, mert rájöttem, hogy a távkapcsolat nem nekem való.
2020. aug. 30. 14:20
 13/35 anonim ***** válasza:
10%
$$$$$$$$$$$
2020. aug. 30. 14:36
 14/35 anonim ***** válasza:
84%

A 20 éves, hiába él otthon, már nem számít gyereknek, abba semmi beleszólása a szülönek, hogy kivel van együtt.

Ha netán tényleg problémás valaki lenne (bünözö, alkoholista, drogos), akkor azt megtilthatja a szülö, hogy az ö lakásába eljöjjön, de azt nem, hogy a lány találkozzon vele.

Emellett valószínüleg azért vannak együtt, mert szerelmesek egymásba.

Másrészt meg fölösleges egyáltalán beleszólni, mert vagy rövidesen vége lesz a kapcsolatnak, vagy tartósan együttmaradnak, mindkét esetben fölösleges bárkinek is bármit szólni hozzá, ez kettejük magánügye.

Mellesleg nem tudom, TE ki vagy, de NEKED semmi közöd más emberek életéhez!

2020. aug. 30. 15:01
 15/35 anonim ***** válasza:
81%
Mi közöd hozzá?
2020. aug. 30. 15:07
 16/35 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező az anyuka baratnoje szerintem. És tetszik neki a lány palija. Ezért a felháborodás részérol. Ejnye kérdező! - miért nem foglalkozol magaddal? Hmm?
2020. aug. 30. 15:27
 17/35 anonim ***** válasza:
21%
🤑🤑🤑💵💶💸💸🤑🤑
2020. aug. 30. 15:36
 18/35 anonim ***** válasza:
31%
A 40-es pasi nem lesz a tiéd kérdező, szerintem inkább keress a te kategóriádban 50-60 évesek között
2020. aug. 30. 15:44
 19/35 anonim ***** válasza:
91%

Mert egy 20 éves szerelmi életébe már nincs beleszólása az anyjának. A gyerek se szabhatja meg, hogy “muter, 50 éves vagy, szóval max 60-ig ismerkedj, köszi”.

A kapcsolatot nem véleményezem, gondolok róla ezt is, azt is, csak szigorúan a kérdésedre válaszolok.

2020. aug. 30. 16:47
 20/35 anonim ***** válasza:
77%

Miért ne?

Én 24 éves vagyok, férjem 43. Lassan 4 éve együtt vagyunk, lett egy kis babócánk is, és? Senkinek semmi köze.

Próbálkoztam korombeliekkel, de éretlenek, nem tudod eldönteni hogy fiú e vagy lány, passzosabb ruhákat hordanak mint én, nem tudnak egy picit sem elszakadni anyucitól, mert otthon ki van nyalva a seggük. Kinek kell egy ilyen? Egy ugyanilyen nőnek biztos. De aki komolyabban gondolja, annak tuti nem jó egy ilyen hosszútávon. Egy 40-es pasira meg rá tudja mondani az ember, hogy na az férfi, látszik is rajta, önálló, éretten tud gondolkodni, stbstb.

2020. aug. 30. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!