Megváltozott szülők, mit tegyünk?
Figyelt kérdés
Az édesanyánk összejött egy férfival (akinek adóssága van, munkanélküli és alkoholista, ráadásul erőszakos is), akivel én és a nővérem abszolút nem jövünk ki. Állandóan arról beszélnek a hátunk mögött, hogy mekkora k.rvák vagyunk, mert a nyári szünet alatt otthon vagyunk, esetleg lemegyünk Balatonra a nyaralónkba. Tudni kell, hogy a nővérem most diplomázott és folyamatosan állást keres, mert el akar már menni itthonról, nem tervez a családi házban maradni, viszont az nem olyan egyszerű. Én pedig home officeolok, szóval dolgozom. A férfi - aki azóta már vőlegény, azért nem szeret minket, mivel mindketten a testvéremmel vegánok vagyunk, és az első viták ebből jöttek. Hozzá kell tennem, mi egy szóval sem mondtuk, hogy ő ne egyen húst, de őt zavarja, hogy mi nem eszünk. Azóta pedig folyamatosan jönnek a viták, és anyánk mindig mellette áll ki. Persze, ha a férfi nincs nálunk, mindig lemondja őt, de ha meg mi megyünk el, minket ócsárol. De nagyon csúnyán. Hogy milyen kibírhatatlanok vagyunk. Én, mivel diák vagyok, annyit vállaltam a költségekből, hogy a házkörüli állatok ellátását 100%-ban finanszírozom, illetve kertészkedem, hogy segítsek, főzünk tesómmal magunkra, neki nem kell semmit, viszont a pártízezer forintos fizetésemmel többet nem tudok tenni. Nővérem szintén folyamatosan takarítja a házat, főz, vasal, házkörüli dolgokat csinálja. A férfi azt mondta, hogy ezzel mi kizsákmányoljuk anyánkat, és mennyire kihasználjuk. Persze neki meg jó ezt hallani. Mi a fenét csináljunk, hogy ne úgy nézzen ránk, mintha ő egy rabszolga lenne és mi meg a királylányok? Mivel abszolút alázatosan viselkedünk mindketten. Viszont ő állandóan azzal foglalkozik, hogy mikor költözünk el. (nekem még 3 év van az egyetemből, koleszban lakom, amit magamnak fizetek, de a korona miatt most itthon vagyok.) Kicsit kezd kilátástalan lenni a folyamatos feszültség miatt. Mellesleg elég jól keres, ráadásul még apunk után az örökség is az övé, szóval nem anyagiak a problémái. Valakinek valami tipp?2020. aug. 27. 12:23
11/11 anonim válasza:
#10: akkor majd keress másikat. Vagy olyan mély depibe zuhan, hogy még rosszabb lesz. Az ilyen típusú nőknek mindig kell valaki. Nem feltétlen csak a szex miatt. Szüksége van valakire akit imádhat, aki megalázza, akit szolgálhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!