Mit lehet tenni ilyen kilátástalan helyzetben?
Apukám nárcisztikus, és anyukámnak ronda dolgokat ír, csúnya dolgokat művel vele. Egyébként válnak. Én 16/L vagyok, de apukám engem is lelki terrorban tart, kimondta, hogy nem érdekli a véleményem. Plusz mivel egy általam nagyon szeretett személyt (anyukámat) bánt, ez olyan, mintha engem bántana... Sokat sírok. Amikor meg ott vagyok nála, eljátssza a jófej apukát. De én nem szeretek bemenni hozzá, sőt, hogy őszinte legyek, utálok ott lenni. Ha egyszer nem megyek be hozzá hétvégén (persze előtte szólok neki), rögtön anyukámat jelenti föl. Ez már többször is megtörtént sajnos. Így aztán próbálok 'túlélni' nála is, hiszen nem akarom, hogy anyukámat jelentgesse fel állandóan.
Tudom, hogy 18 éves koromtól nem kell majd mennem hozzá, de az még 2 év, és addig is kéne egy megoldás! A többi korombeli a barátaival van, bulizik, kirándul, stb én meg már voltam a gyámhatóságnál, megyek a bíróságra is. Ott kéne kitálalnom a bírónak, könyörögni, hogy ne kelljen mennem hozzá? Merthogy apukám egyáltalán nem rugalmas, minden elmaradt hétvége pótlását követeli. Persze ezekhez sincs kedvem. A válás kezdete óta hirtelen ennyire fontos lettem neki, holott ezelőtt kb. csak anyukám nevelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!