Nem merem elmondani anyámnak, hogy keresztanya leszek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok. A barátommal (22) 2 éve vagyunk együtt. A tesója és a párja minket kértek fel, hogy a születendő gyermeküknek keresztszülei legyünk.
Anyám mindig azt mondja, hogy éljem ki magam, blabla... De én szeretem a párom, és vele akarok maradni, ahogy ő is velem. (Egyébként a párom tisztességes, dolgozik, szépen bán velem, tisztelettudó szüleimmel is.)
Tudom, hogy anyám nagyon ki fog akadni, ha elmondom ezt a dolgot, megmondja majd, hogy úgysem maradunk együtt.. Plusz most válás van a családban, anyám unokahúgáék pár hónap házasság és hosszú együtt töltött évek után válnak.
Mindent úgy kell csináljak, ahogy anyámnak tetszik. Tudom, hogy ha ezt elmondom, mérges lesz, és nagy feszültség lesz...
2020. aug. 24. 19:48
11/11 Savlekotő válasza:
Durva lehet ha ilyen piti dolgot nem mersz közölni és szinte rettegsz,nem embert öltél,el se merem képzelni mi van nálatok otthon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!