Többet törődik velem?
Figyelt kérdés
Az a történet hogx az anyukám ugye dolgozik és a keresztanyukám is de ő úgy hogy délután dolgozik vagy délelőtt így az szokott jönni nálunk szetenezni vagy hoz nekünk kaját a héten pedig egész héten reggelit hozott nekünk anyukámmal így nem sok időt töltöttem és ma pedig aludtam és a tesóm már rég fent volt és így szólt a keresztanyukámnak hogy hozzon kaját hozott is és úgy keltett fék higy megolelt meg minden ez nagyon jó érzés volt és anyukám nem szokott ilyet csinalni és jobban elkezdtem szeretni vagy kedvelni a keresztanyukám mit tegyek ellene? Vagyis szeretni akarom öt is dehát mégsem az anyukám!2020. jún. 19. 23:31
1/4 anonim válasza:
Szerintem ezzel nincsen semmi gond hogy szereted a keresztanyukád is. Szerintem próbálj egy kicsit több időt tölteni az anyukáddal amikor persze rá ér. Talán most úgy érzed jobban kedveled keresztanyukád de talán ez a mostani helyzet miatt van mert anyud többet dolgozik. De ne aggódj ezen.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm ❤️❤️❤️
2020. jún. 20. 00:03
3/4 anonim válasza:
Mondd meg anyukádnak hogy ha ráér, ő is öleléssel keltsen. Vagy ha keresztanyád és anyukád közt közeli a viszony, mondd meg a keresztanyádnak hogy mennyire jólesett az az ölelés és kár hogy anyád ilyet nem szokott. El fogja neki mondani :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!
2020. jún. 20. 10:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!