.Mit tennél ha anyukád egy nővel akarna összeköltözni?
Figyelt kérdés
Anyukám pár hónapja jelentette be, hogy egy nővel van együtt! Még meg sem emésztettem a dolgot, erre jött azzal, hogy a nő ide fog költözni!😨😧 Nem tudom mihez kezdjek. Van 2 nővérem, ők már külön laknak, azt mondják ne csináljak belőle nagy ügyet, ki fogom bírni, de nekik könnyű, úgy hogy nem laknak itt! Mit tegyek?🥺😱
17/L
2020. aug. 22. 09:44
11/55 anonim válasza:
1. albiból is lehet fősulira járni
2. nem akarom, ilyen nincs: nem a te házad, nem a te életed
3. ezek szerint a személyiségét nem is ismered, csak a külsejével van bajod...
12/55 anonim válasza:
a gyakoristól ne várj megértést itt csak közhelyeket tud írni az összes.
13/55 anonim válasza:
Így jártál. Megszoksz vagy megszöksz. Nem várhatod el anyádtól, hogy tegye félre a saját boldogságát miattad.
15/55 anonim válasza:
Miért, ha férfi lenne nem lenne vele gondod? Ha normális lesz veled a nő, akkor semmi gond nincs a helyzettel.
16/55 anonim válasza:
17 éves vagy, korod alapján majdnem felnőtt. Te nemsokára a saját lábadra állsz, elköltözöl és éled a saját életedet. Anyud meg legyen boldogtalan a hátralévő életében, mert te nem vagy képes rövid ideig alkalmazkodni?
17/55 anonim válasza:
a a nemsokára leh még 10év is akár
18/55 anonim válasza:
7
ha jól nézel ki hozzám költözhetsz, csak abban :D
20/55 anonim válasza:
Én semmit nem tennék, egyáltalán nem érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!