Jogosan vagyok felháborodva?
Figyelt kérdés
Elszeretnék utazni külföldre, egyedül dolgozni, de a szüleim teljesen ellenzik. Kiutazási feltételeket megtudom oldani, lakhatás elvan rendezve, anyagilag semmivel sem kell beszállniuk. Teljesen úgy kezelnek, mint egy öt évest, aki még a boltba sem tud leugrani. Szerintetek foglalkozzam a kritizálásaikkal? 19/F2020. aug. 22. 00:55
2/26 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezt mondtam nekik, de egyszerűen képtelenek elfogadni, hogy dönthetek a saját életemről.
2020. aug. 22. 00:59
3/26 anonim válasza:
Hát pedig ha elfogadják, ha nem, azt teszel, amit akarsz. Majd beletörődnek.
4/26 anonim válasza:
Europába és az USA-ba ne menj sehová, semelyik városba.
6/26 anonim válasza:
Fogod magad és elmész, majd hozzászoknak.
7/26 anonim válasza:
Egyáltalán megkérdezted milyen okból ellenzik? Biztos van rá valami értelmes magyarázat, nem hinném hogy életcéljuk kicseszni veled.. 🙄
8/26 anonim válasza:
Nyelvet beszélsz? Csak mert úgy tűnik, a magyar helyesírás is kifog rajtad.
9/26 anonim válasza:
Ilyen fiatalon én sem engedném a gyermekem. Az egy dolog,hogy jogilag felnőtt vagy. De 19 évesen hidd csak el hogy nagyon nem vagy az!
10/26 anonim válasza:
Konkrétan mit tervezel most külföldön? Mert munkát vállalni nem egyszerű ám a mostani helyzetben, utazgatni meg felelőtlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!